Dom » Budownictwo

Klasyka z nutą finezji – kolekcja lamp sufitowych SWIVEL marki Nowodvorski Lighting

Nowoczesne rozwiązania z zakresu aranżacji wnętrz najczęściej przybierają równie nowoczesny wygląd, który nie zawsze harmonijnie komponuje się z aranżacjami zainspirowanymi klasyką.

Klimatyczne światło

Kolekcja SWIVEL marki Nowodvorski Lighting to zupełnie nowe spojrzenie na klasyczną formę lamp sufitowych. Jej znakiem rozpoznawczym jest umieszczenie punktu świetlnego na długim, giętym ramieniu, którego położenie można ( w płaszczyźnie poziomej) dowolnie zmieniać. Taki atut sprawia, że z kolekcja SWIVEL marki Nowodvorski Lighting otwierają całkiem nowe możliwości w oświetleniu wnętrz. Poprzez intensywniejsze rozświetlenie jednej części pomieszczenia oraz stonowanie światła w innej, możemy zarówno zmieniać nastrój w dowolnym wnętrzu, jak i zadbać o nasz komfort podczas wykonywania konkretnych czynności. W skład kolekcji wchodzą trzy modele, wyposażone w jeden, trzy oraz sześć niedużych abażurów. Ponadto każdy z nich dostępny jest w trzech eleganckich i klasycznych odcieniach – białym, grafitowym oraz czarnym. Nowatorski charakter lamp SWIVEL marki Nowodvorski Lighting zrównoważony został prostym designem, dzięki czemu stylowo dopełnią one zarówno nowoczesne, jak i bardziej klasyczne aranżacje.Wybierając kolekcję lamp SWIVEL marki Nowodvorski Lighting możemy zadbać tak o funkcjonalność, jak i estetykę wnętrz, ograniczając przy okazji konieczność montowania wielu punktów świetlnych w różnych częściach domu.

Kolekcja SWIVEL marki Nowodvorski Lighting:

SWIVEL WHITE

Cena detaliczna: 114,39 zł brutto

SWIVEL WHITE 3

Cena detaliczna: 221,40 zł brutto

SWIVEL WHITE 6

Cena detaliczna: 429,27 zł brutto

SWIVEL GRAPHITE

Cena detaliczna: 126,69 zł brutto

SWIVEL GRAPHITE 3

Cena detaliczna: 254,61 zł brutto

SWIVEL GRAPHITE 6

Cena detaliczna: 500,61 zł brutto

SWIVEL BLACK

Cena detaliczna: 116,85 zł brutto

SWIVEL BLACK 3

Cena detaliczna: 226,32 zł brutto

SWIVEL BLACK 6

Cena detaliczna:442,80 zł brutto

Firma Technolux Sp.j., od października 2011r. funkcjonująca pod nazwą Nowodworski Sp.j., jest rodzinną firmą prywatną, założoną w 1994 r. Spółka produkuje dekoracyjne oprawy oświetleniowe do wnętrz mieszkalnych oraz obiektów publicznych. Obecnie firma posiada dwa zakłady produkcyjne o łącznej powierzchni 12 000 m2., średniorocznie produkując i sprzedając 3000 sztuk opraw dziennie. Ponad 65% produkcji jest sprzedawane za granicę. Firma eksportuje do: Białorusi, Bułgarii, Chorwacji, Cypru, Czarnogóry, Czech, Estonii, Finlandii, Francji, Grecji, Hiszpanii, Irlandii, Kanady, Kazachstanu, Kirgizji, Kosowa, Litwy, Łotwy, na Maltę, do Mołdawii, Niemiec, Norwegii, Rosji, Rumunii, Senegalu, Słowacji, Ukrainy, na Węgry i do Wielkiej Brytanii.

Nowodworski Sp.j.

Bojemskiego 11