Firma » Reklama

Lunch Mistrzów w Champions

Masz niewiele czasu na lunch? Musisz załatwić coś na mieście, jesteś głodny, a czas goni? Champions Sports Bar w hotelu Marriott proponuje doskonałe rozwiązanie. Lunch dostaniesz w 20 minut. I tylko za 25 złotych.

Sportowa restauracja Champions w hotelu Marriott ma nową ofertę lunchu. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 16:00 dwudaniowe posiłki będą serwowane w maksymalnie 20 minut.

Restauracja oferuje duży wybór dań:

• Zupa dnia lub zielona sałata podawana z sosami do wyboru
  • oraz danie główne:
  • Zielona sałata podawana z sosami do wyboru (czosnkowym, serowym oraz ziołowym)
  • Mała pizza Margarita
  • Spaghetti po bolońsku
  • Grillowana pierś z kurczaka podawana z ryżem
  • Kotlet schabowy z frytkami
  • Ryba w panierce z frytkami
  • Żeberka w sosie BBQ podawane z frytkami

W cenę lunchu, która wynosi 25 złotych, wliczona jest nieograniczona ilość napojów (Pepsi, Mirinda, 7UP).

Gościom restauracji, którzy nawet w trakcie posiłku nie mogą oderwać się od komputera albo komórki, Champions oferuje darmowy dostęp do Internetu, a palącym - specjalne miejsce w lokalu.

W Champions Sports Bar trwa również inna promocja - najdłuższe Happy Hours w Warszawie. Skorzystać z niej można w każdą niedzielę od godziny 11:00 do poniedziałku do godziny 24:00 oraz od wtorku do soboty w godzinach 16:00 - 18:00. W tym czasie piwo Żywiec kosztuje tylko połowę ceny - 7 złotych. Promocja trwa do odwołania i nie obowiązuje podczas relacji z dużych imprez sportowych.

Restauracja Champions to jedyny amerykański bar sportowy w Warszawie. Na ponad 30 odbiornikach telewizyjnych i dwóch trzymetrowych ekranach można śledzić jednocześnie do 9 różnych imprez sportowych. Champions łączy w sobie cechy restauracji, lunch baru, a wieczorem - klubu. Menu oferuje wiele typowych amerykańskich przysmaków oraz lokalnych i międzynarodowych gatunków piwa.

Krzysztof_Miciałkiewicz