Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

Medi-portal.pl – miejsce, gdzie można tanio kupić sprzęt medyczny

Medi-portal.pl, giełda internetowa, pozwala w szybki i wygodny sposób kupić sprzęt medyczny. W dodatku w bardzo atrakcyjnych cenach.

Wyszukiwarka, znajdująca się na portalu, pozwala w łatwy sposób odnajdywać interesujące nas produkty. Wyszukiwać można poprzez wpisanie w odpowiednim polu nazwy produktu lub wybierając jedną z określonych kategorii. Są to, między innymi, chirurgia ogólna, ortopedia, aparatura medyczna, sterylizacja i dezynfekcja, endoskopia, czy ratownictwo medyczne. Każda z nich została podzielona na podkategorie. - Chcieliśmy w ten sposób jeszcze bardziej ułatwić Klientowi znalezienie interesującego go produktu - mówi Marta Zieleń, rzecznik prasowy portalu.

Użytkownicy Medi-portal’u mogą również wyszukać produkt w danym województwie, co daje możliwość osobistego odebrania zakupionego sprzętu medycznego. - Nie bez znaczenia pozostaje opcja określania stanu przedmiotu. Użytkownik sam decyduje, czy interesuje go nowy sprzęt medyczny, czy używany - wyjaśnia Marta Zieleń.

Wyszukiwarka pozwala również na szukanie produktów według ceny. Wystarczy wpisać odpowiednią kwotę, jaką określa Użytkownik. Pozwala to na wyszukanie towaru, które mieszczą się w kosztach, jakie na ten cel przeznaczył Klient.

Użytkownik może również wybrać opcję sortowania oferowanego sprzętu i artykułów medycznych według: ceny, nazwy oraz daty dodania.

- Użytkownicy naszego portalu, dzięki tak skonstruowanej wyszukiwarce, mogą odnaleźć produkty idealne do swoich potrzeb - tłumaczy Marta Zieleń - Dodatkowo można je kupić w bardzo atrakcyjnych cenach.

O Medi-portal’u:

Medi-portal to giełda internetowa, dzięki której można w łatwy i szybki sposób zrealizować transakcje handlowe. Portal jest skierowany do specjalistycznego grona odbiorców. Przeznaczony został dla tych, którzy chcą w szybki i wygodny sposób nabyć lub sprzedać sprzęt medyczny, wyroby farmaceutyczne lub kosmetyczne. Medi-portal.pl działa na zasadzie portali aukcyjnych. Istnieje na rynku od listopada 2010 roku.

Medi-portal.pl

• avatar
    panroman 2017-04-03 14:13:39

No jeśli chodzi o sprzęt medyczny w przyzwoitej cenie, to warto spojrzeć na www.bytmed.pl. Widzialem tam min. elektrokardiografy.