Gospodarka » Żywność

Mięso z kurczaka Premium

Nowy produkt Grupy DROSED dedykowany jest konsumentom poszukującym mięsa wysokiej jakości od sprawdzonego dostawcy.

Grupa DROSED, specjalista od drobiu, wprowadza do sprzedaży Mięso z kurczaka Premium.Produkt skierowany jest do konsumentów preferujących bezpieczne wyroby najwyższej jakości. Mięso z kurczaka Premium pozwoli przygotować zdrowy, pełnowartościowy posiłek dla całej rodziny. Do jego produkcji wykorzystywany jest jedynie własny surowiec – wysokiej jakości mięso z piersi oraz uda kurczaka, które stanowi 97% produktu.

Mięso z kurczaka Premiumdostępne jest w wygodnym i estetycznym opakowaniu 480 g.Zawiera naturalne dodatki, niewielką ilość tłuszczu i jest bogate w białko. Drobiowe mięso o delikatnym, naturalnym smaku doprawione jest solą i nie zawiera glutaminianu sodu. Produkt pakowany jest próżniowo i ma 9-dniowy termin przydatności do spożycia.

Mięso z kurczaka Premium produkowane jest w Tomaszowie Mazowieckim przez Roldrob S.A., firmę należącą do Grupy DROSED.Produkt dostępny jest w sprzedaży od sierpnia br. w cenie ok. 8,50 zł/480g.

JBcomm