Gospodarka » Żywność

Naturalna słodycz od d’aucy

Firma d’aucy wprowadziła na rynek naturalnie słodką kukurydzę GOLD. Dzięki dojrzewaniu w południowym słońcu, charakteryzuje się ona wyjątkowym smakiem, niezwykłą kruchością i doskonałym aromatem!

Najnowszy produkt w ofercie firmy d'aucy to super słodka kukurydza GOLD. Podobnie jak wszystkie warzywa z oferty d'aucy pochodzi ze starannie wyselekcjonowanych zbiorów. Co istotne, d'aucy GOLD to specjalna odmiana kukurydzy, dojrzewająca na słonecznych polach Węgier - naturalnie krucha, soczysta i słodka - bez dodawania cukru. Jej wyśmienity smak i aromat zauroczą nawet najbardziej wyrafinowanych smakoszy!

Super słodka kukurydza GOLD doskonale smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do sałatek i farszów, może być także podawana solo. Kukurydza GOLD pasuje do dań słodkich - np. do sałatki hawajskiej z kurczakiem. Nowy produkt wzbogaci również smak potraw pikantnych, takich jak burrito. Ponadto, Kukurydza d'aucy GOLD jest niezwykle pożywna. Jej ziarna zawierają duże ilości skrobi oraz białka, dlatego stanowi ona wartościowy składnik diety wegetarian, osób aktywnych oraz dzieci. Kukurydza jest także bezcennym źródłem wielu minerałów: potasu, żelaza, miedzi, magnezu, wapnia, fosforu, cynku oraz selenu. Dlatego ma ona pozytywny wpływ na pracę serca, układ nerwowy oraz kostny i, co ważne, wpływa na obniżenie poziomu cholesterolu we krwi.

Firma d`aucy zadbała również o graficzną stronę nowego produktu. Dzięki temu super słodka kukurydza d'aucy GOLD jest dobrze widoczna na półce. Etykieta puszki wyróżnia się pięknymi kolorami i oryginalnością pomysłu, podkreślając wyjątkowe walory produktu. Kukurydza d'aucy GOLD jest tak słodka, że nawet pszczoły mogą pomylić jej kolbę z plastrem miodu!

Super słodka kukurydza GOLD marki d'aucy dostępna jest już w sklepach na terenie całego kraju w cenie ok. 3,50 zł/szt.

Effective Public Relations

• mleczarzpojebany
    mleczarzpojebany 2010-09-23 17:01:34

Kolejna głupota. Pszczoła nigdy nie pomyli kukurydzy z plastrem miodu. Taki kit możecie wciskać ciemniakom.