Gospodarka » Żywność

Nowy dressing od Develey

Nowy dressing od Develey
Zobacz więcej zdjęć »
Develey wprowadza do swojej ofery nowy produkt - Dressing Vinaigrette classic. To niezwykle aromatyczny, zimny sos o płynnej konsystencji.

Develey wprowadza do swojej ofery nowy   produkt - Dressing Vinaigrette classic. To niezwykle aromatyczny, zimny sos o płynnej konsystencji.  Wyprodukowany został z najlepszych, wyselekcjonowanych składników na bazie wody
i octu Balsamico Bianko, wzbogacony starannie  dobranymi przyprawami i ziołami. Nie zawiera konserwantów i jest niskokaloryczny.

 

Dressing Vinaigrette classic Devely  jest doskonałym dodatkiem do kruchych sałat, gotowanych i świeżych warzyw. Doskonale sprawdzi się podczas grilla, jako dodatek do lekkich sałatek. Dressing nadaje potrawom oryginalny, śródziemnomorski smak. To smaczne i szybkie rozwiązanie dla zapracowanych.

 

Produkt dostępny jest w wygodnej, szklanej butelce.

Na sklepowych półkach cena Dressingu Vinaigrette classic (200 g) wynosi ok. 4 zł.

 

 

Dodatkowe informacje:

Biuro Prasowe Develey/ Walk PR

Milena Zielińska

T: +519022080

Milena.zielinska@walk.pl

---

Develey – znany producent musztard i sosów zimnych z ponad 160-letnią historią działalności. Marka operuje na rynku europejskim.  W Polsce działa od 1995 roku. Produkty Develey posiadają certyfikaty IFS (International Food Standards), ISO 9001 i ISO 14001. Obok produktów własnych, Develey zajmuje się również dystrybucją marek Kikkoman®, Tabasco® oraz Del Monte®. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

WalkPR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »