Technologie » Komputery

Premiera najnowszej obudowy Huntkey SHIELD H405

Firma Huntkey podczas uroczystej premiery przedstawiła swoją najnowszą obudowę SHIELD H405. Sprzęt cieszy się dużym zainteresowaniem mediów IT oraz klientów z całego świata. Obudowę zaprojektowano zgodnie z mottem „Ochrona antyradiacyjna przyszłości”.

- „Obudowa Huntkey SHIELD H405 ma czarny, matowy kolor, który nadaje jej stabilny i solidny wygląd" - twierdzi Jack Ye z działu wzornictwa przemysłowego firmy Huntkey. -

„Duży panel przedni ze stalowej siatki oraz złącza na górze obudowy odzwierciedlają naszą troskę o jak najlepszą wentylację, ochronę przed kurzem i promieniowaniem, a także zwiększają wygodę obsługi." - dodaje

Obudowa Huntkey SHIELD H405 jest przeznaczona dla konkretnych grup użytkowników, m.in. dla pracowników biurowych, biznesmenów, entuzjastów gier. - „Najnowsza obudowa firmy Huntkey ma stworzyć bardziej czyste i bezpieczniejsze środowisko pracy dla naszych klientów" - twierdzi Villa Li, Product Manager w firmie Huntkey.

Oto pięć najważniejszych cech konstrukcyjnych obudowy SHIELD Huntkey H405:

• Rama jednostronnie pokryta farbą proszkową, która skutecznie blokuje źródła promieniowania elektromagnetycznego
  • Panel złączy USB 3.0 obudowany metalem
  • Gniazdo PCI i osłona chroniącą przed promieniowaniem elektromagnetycznym w tylnej części obudowy zapewniają lepsze ekranowanie
  • Zdejmowany panel metalowy przed stacją dysków zapewniający elastyczną kontrolę promieniowania
  • Kanały wentylacyjne o średnicy 0,55 cm gwarantują optymalną równowagę między wentylacją a ochroną przed promieniowaniem

Obudowa SHIELD H405 jest również wyposażona w złącze USB 3.0, które jest ponad 10-krotnie szybsze niż port USB 2.0. Sprzęt posiada także 12-centymetrowy wentylator LED w panelu przednim i zgodność ze standardem TAC 2.0, które zapewniają skuteczną wentylację. Obsługa radiatorów chłodzonych wodą oferuje graczom większy wybór. Ponadto cała obudowa ma konstrukcję beznarzędziową, więc jest wygodna w obsłudze.

Szczegółowe informacje o nowej obudowie można znaleźć pod adresem: http://www.huntkey.com/hdzl/yfwSheld/default.aspx

Więcej informacji o firmie Huntkey znajduje się pod adresem www.huntkeydiy.com

O Huntkey Enterprise Group

Założona w 1992 roku firma Huntkey Enterprise Group to jeden z pięciu czołowych dostawców rozwiązań zasilających, który specjalizuje się w opracowywaniu, projektowaniu, wytwarzaniu i sprzedaży zasilaczy. Huntkey oferuje szeroką gamę produktów, w tym zasilacze (1 W-250 kW), systemy zasilające, obudowy komputerowe, uniwersalne zasilacze do notebooków, ładowarki, przetworniki zasilania itd. Fabryki firmy Huntkey w Shenzhen i Heyuan, których łączna powierzchnia przekracza 500 000 metrów kwadratowych, są obecnie największą produkcyjną bazą IT w kontynentalnych Chinach. Huntkey zatrudnia ponad 7000 pracowników i ma oddziały w Hong Kongu, Japonii i Europie. Klienci firmy, m.in. Lenovo i DELL, działają na całym świecie w ponad 30 krajach i regionach.

Mondaypr