Dom » Wnętrza

"Stalowa" i "KULtowa" - lokalne promocje w Sklepach Komfort

Po Zielonej Górze przyszła pora na Gorzów Wielkopolski i Lublin. Mieszkańcy tych właśnie miast we wszystkie wrześniowe weekendy będą mogli skorzystać z atrakcyjnego rabatu -20% w swoich Sklepach Komfort. Akcje promocyjne mają charakter lokalny.

Równolegle w całym kraju Komfort oferuje „Jesienne okazje”.

Weekendowe rabaty – tylko dla Gorzowa i Lublina
„KULtowa promocja” w Lublinie oraz „Stalowa promocja” w Gorzowie Wielkopolskim  - oto lokalne akcje rabatowe przygotowane przez Komfort. Klienci sklepów Komfort w tych dwóch miastach we wszystkie soboty i niedziele września mogą skorzystać z atrakcyjnej oferty: -20% na cały asortyment.

Obie akcje komunikowane są za pośrednictwem outdooru (billboardy) oraz dystrybucji bezpośredniej na terenie miast objętych promocją. Dodatkowym wsparciem jest komunikacja w POS: plakaty wewnątrz sklepów oraz bannery na elewacjach.
„Obie akcje promocyjne mają charakter lokalny i organizowane są równolegle do działań marketingowych, które prowadzimy w wymiarze ogólnopolskim. Dla mieszkańców Lublina i Gorzowa jest to więc doskonała okazja na dokonanie zakupów na wyjątkowo atrakcyjnych warunkach.” – mówi Anna Heimberger, Dyrektor Marketingu Sklepy Komfort S.A.

*Promocja – 20% obowiązuje w dniach 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 oraz 28 września 2014 r w sklepie Komfort w Lublinie (ul. Tomasza Zana 37) oraz Gorzowie Wielkopolskim (ul. Piłsudskiego 57). Rabat nie dotyczy usług oraz produktów już przecenionych.

„Jesienne okazje” w całej Polsce
Równolegle we wszystkich Sklepach Komfort w Polsce prowadzona jest ogólnopolska akcja promocyjna „Jesienne okazje”. Jej mechanizm nawiązuje do kampanii „3 x TAK” realizowanej przez całe wakacje. W specjalnej ofercie znajduje się:

• „Tak tani”  panel podłogowy Dąb Polarny (AC4) w specjalnej cenie 21,95 PLN
  • „Tak korzystny” panel podłogowy Dąb Bourbon (AC5, grubość 8 mm) w okazyjnej cenie 29,95 PLN
  • „Tak tania” wykładzina dywanowa Profit w specjalnej cenie 16,95 PLN
  • „Tak miękka” wykładzina dywanowa Serenada w atrakcyjnej cenie 39,95 PLN

W ofercie Sklepów Komfort znajduje się szeroki wybór podłóg: paneli, podłóg drewnianych, wykładzin dywanowych i elastycznych oraz dywanów. Sklepy zapewniają również profesjonalne doradztwo oraz specjalistyczne usługi: montaż paneli, podłóg drewnianych i wykładzin oraz obszywanie i wycinanie dowolnych kształtów z wykładzin.

Sklepy KOMFORT
WIĘCEJ INFORMACJI z firmy Sklepy KOMFORT (PRESS BOX)

newss.pl