Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

ŚWIĘTUJ DZIEŃ MAMY Z ZIKO DERMO! PONAD 600 PRODUKTÓW DO -40%.

Z okazji Dnia Mamy drogerie Ziko Dermo przygotowały dla swoich Klientów wyjątkową ofertę. W dniach od 21 do 26 maja będzie można wybierać upominki dla mam z ponad 600 kultowych produktów z rabatem aż do -40%.  W promocji znajdą się bestsellerowe marki takie jak Sesderma, Nuxe, Iwostin, Phyto, i wiele innych. Oprócz dermokosmetyków będzie można sprezentować mamom kartę podarunkową do drogerii Ziko Dermo, a 26 maja skorzystać z darmowej dostawy z drogerii internetowej zikodermo.pl na hasło MAMA.

Maj to miesiąc, w którym obchodzimy jedno z najważniejszych świąt w roku – Dzień Mamy. To wyjątkowy czas, aby wyrazić naszą miłość oraz wdzięczność dla wszystkich niesamowitych kobiet, które całe życie otaczają nas troską i opieką. Dlatego Ziko Dermo pragnie uczcić ich wyjątkowość, oferując piękne i zdrowe prezenty, którymi możemy obdarować mamy za ich nieocenioną opiekę, miłość i poświęcenie.

Każda Mama powinna czuć się piękna i zadbana, dlatego od 21 maja w drogeriach Ziko Dermo oraz w drogerii internetowej zikodermo.pl czekać będą wyjątkowe promocje na najlepsze produkty do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów.

Ziko Dermo oferuje moc promocji i rabatów w zależności od dnia.

Co kupić na prezent w Ziko Dermo?

·        od 21 do 26 maja dla wielbicieli marek Phyto i Lierac przewidziano rabaty: przy zakupie jednego produktu do -20% a dwóch aż do -30%. Promocją objęte są całe gamy produktów oprócz kosmetyków objętych już promocją, zestawów oraz serii Lierac SUNISSIME.

·        od 23 do 26 maja w Ziko Dermo czeka oferta 1+1! dla marki Sesderma przy zakupie dwóch produktów drugi tańszy lub w tej samej cenie można otrzymać za 1 grosz, a dla marki Seboradin drugi produkt z serii Seboradin będzie o 50% tańszy.

·        od 23 do 26 maja z atrakcyjnymi rabatami będą dostępne na prezent również kosmetyki marek: Novaclear+ Collagen (do -35%), Nuxe (do -30%), Embryolisse (do -30% z Kartą Ziko Klub) Tebiskin (do -30% z Kartą Ziko Klub) czy Synchroline (do -35%)

·        A tylko 24 maja dermokosmetyki SVR będą dostępne z rabatem do -40%, a marki Iwostin do -30%

Dla mam, które lubią same wybierać produkty do pielęgnacji, idealnym prezentem będzie karta podarunkowa Ziko Dermo do drogerii stacjonarnych i internetowej, którą można doładować dowolną kwotą.

Jeśli zakupy prezentowe będziemy robić na ostatnią chwilę, to 26 maja w drogerii internetowej zikodermo.pl będzie można skorzystać z bezpłatnej dostawy, wpisując kod MAMA.

Warto odwiedzić drogerie Ziko Dermo lub zajrzeć na stronę drogerii internetowej zikodermo.pl i wybrać najwyższej jakości dermokosmetyki, ponieważ każda mama zasługuje na to, co najlepsze.

Pełna lista produktów objętych akcją Dzień Mamy dostępna będzie w drogeriach stacjonarnych Ziko Dermo oraz w drogerii internetowej https://www.zikodermo.pl/

firmaziko