Firma » Finanse

Ubezpieczenia w kasie sklepowej

GSU Stowarzyszenie Ubezpieczonych to kolejny wystawca faktur, który podpisał umowę z siecią VIA™ - Moje Rachunki.

Dzięki temu w ponad 8 tysiącach placówek handlowych można teraz uregulować zobowiązania za oferowane przez GSU grupowe ubezpieczenia na życie PZU Życie S.A. oraz grupowe ubezpieczenia majątkowe PZU S.A. Prowizja za transakcje wynosi 1,99zł.

GSU Stowarzyszenie Ubezpieczonych to organizacja pozarządowa, której celem jest promowanie, wspieranie, organizowanie i sprzedaż ubezpieczeń za pośrednictwem biur na terenie całej Polski. Obok prowadzenia działalności komercyjnej, stowarzyszenie zajmuje się również m.in. opiniowaniem rynku ubezpieczeń oraz pomocą poszkodowanym w wypadkach oraz ich rodzinom.

VIA™ - Moje Rachunki to największa w kraju sieć płatności. Jest sprawdzona i bezpieczna – od niemal dekady ułatwia Polakom regulowanie należności za prąd, gaz czy telefon i inne usługi oraz opłacanie rat ubezpieczeń i kredytów. Usługa VIA™ - Moje Rachunki jest dostępna m.in. w sieciach sklepów Carrefour, Carrefour Express, Real, BOMI, Stokrotka, Kaufland, Polomarket i E. Leclerc, w wybranych sklepach sieci Społem, Avans, Lewiatan, Intermarche, Sieci 34, Spar, Groszek oraz w wielu sklepach osiedlowych, a także stacjach PKN Orlen i Bliska.

Więcej informacji udziela:

Natalia Rostworowska