Moda » Odzież

W Centrum Handlowym Port Łódź nowi najemcy

Centrum Handlowe Port Łódź wzbogaciło swoją ofertę dla klientów zainteresowanych ekskluzywną bielizną i zegarkami. Październikowe zakupy mogą oni zrobić w sklepie Esotiq i w salonie Time Trend.

Time Trend to należąca do Grupy Zibi sieć sklepów z zegarkami i artykułami piśmienniczymi. Szeroki asortyment produktów dostępnych w salonach oraz fachowa obsługa oferowana klientom są efektem ponad 20-letniej pracy i zdobytego na rynku doświadczenia. Salony oferują ponad 30 marek zegarków i artykułów takich producentów jak Casio, Atlantic, Calvin Klein czy Waterman. Esotiq to z kolei marka oferująca bieliznę zarówno damską, jak męską, stroje kąpielowe oraz produkty kosmetyczne. W swojej ofercie posiada szeroki wybór fasonów, od modeli koronkowych po uniwersalne bawełniane kroje.

- Z przyjemnością informuję, że Centrum Handlowe Port Łódź poszerzyło swoją ofertę dla klientów, którzy cenią luksusowe produkty w rozsądnej cenie. Jesteśmy pewni, że zarówno panowie, jak i panie znajdą coś dla siebie w nowo otwartych sklepach Time Trend i Esotiq – mówi Andrzej Cieślik, dyrektor Centrum Handlowego Port Łódź.

Powierzchnia otwartego 9 października salonu Esotiq zajmuje ok. 84 m2. Sklep Time Trend zlokalizowany jest z kolei na 30 m2. Jego otwarcie nastąpiło 6 września 2013 r.

Więcej informacji o najemcach Centrum Handlowego Port Łódź znajduje się na stronie internetowej: www.portlodz.pl.

Maria Szwed