Technologie » AGD - RTV

W piątek rusza wyprzedaż w SATURNIE

Hasłem „Ta wyprzedaż to znak dla Ciebie” sieć sklepów SATURN informuje o wielkiej ogólnopolskiej akcji wyprzedażowej elektroniki użytkowej. Od 19 do 21 czerwca we wszystkich 14 sklepach SATURN w Polsce można będzie nabyć upragnione sprzęty taniej nawet o kilkadziesiąt procent.

Jak co roku od 5 lat markety SATURN specjalnie dla fanów nowoczesnej technologii organizują wielką wyprzedaż produktów pochodzących z tzw. końcówek serii i nie tylko… Wyprzedaż zaczyna się w piątek, 19 czerwca i potrwa do niedzieli, 21 czerwca. W tym czasie kupujący będą mogli przebierać i wybierać wśród setek mocno przecenionych towarów z rożnych kategorii asortymentowych. Ceny artykułów zachęcają do dużych zakupów – będą niższe nawet o kilkadziesiąt procent. Jak pokazuje 5- letnie doświadczenie w organizacji tego typu akcji przez sieć SATURN, klienci w trakcie takich wyprzedaży szukają sprzętu, na który „polują” od dłuższego czasu. Polacy cenią taką formę zakupów, bo wiedzą, że w jednym miejscu znajdą wszystko, czego oczekują bez zbędnych porównań i biegania po różnych sklepach.

Akcja „Ta wyprzedaż to znak dla Ciebie!” odbywa się we wszystkich 14 marketach sieci SATURN i obejmuje najpopularniejszy sprzęt z zakresu szeroko rozumianej elektroniki użytkowej. Będzie można kupić np. telewizor LCD Samsung 40” za 2200,- zł (zamiast 2799,- zł), laptopa Toschiba za 2600,- zł (zamiast 2999,- zł), pralkę Zanussi za 950,- (zamiast 1399,-), czy aparat cyfrowy Panasonic za 450,- zł (zamiast 599,- zł). Dodatkowo w każdym ze sklepów klienci będą mogli skorzystać z szerokiej indywidualnej oferty danego marketu. Wszystkie oferowane produkty posiadają gwarancję, są sprawne i pełnowartościowe oraz podlegają reklamacji.

Najbliższa weekendowa akcja to po udanej i popularnej wśród klientów akcji „Łowy na połowy” najnowsza handlowa oferta sieci SATURN. Szczegóły na stornie www.saturnpolska.com . „Nasi klienci przyzwyczaili się i czekają na organizowaną 2 razy do roku wyprzedaż całego asortymentu. Wiedzą, że mogą stać się posiadaczami wymarzonego telewizora, czy pralki za niewielkie pieniądze. Dla nas akcja wyprzedażowa jest jednym z najważniejszych wydarzeń handlowych w roku.” – mówi Wioletta Batóg, rzecznik prasowy sieci.

Informacje dodatkowe: Wioletta Batóg, Rzecznik Prasowy, tel.: (022) 517 11 86, e-mail: batog@media-saturn.com

Wioletta Batóg

• avatar
    pablo85 2009-07-05 21:25:41

ja tam nie przepadam za takimi "wyprzedażami" bo niekiedy cena jest taka jak była normlanie albo i wyższa... można trafić okazję, ale trza mieć szczęście. ja kupuję w sklepach internetowych bo jest zawsze taniej, nie jakoś bardzo, ale opłaca się. przeważnie kupuję w http://www.123agd.pl ale niekiedy też na alledrogo;)