Technologie » Komputery

Wakacyjne spotkanie dla klientów Cyberbajt

W dniach 17 – 18.07 Cyberbajt, wiodący dostawca rozwiązań dla sieci bezprzewodowych i producent anten radiowych, organizuje spotkanie dla swoich klientów.

Co roku nasze spotkanie spotyka się z bardzo dużym zainteresowaniem, także w tym roku zapraszamy dwóch pracowników z każdej  firmy korzystającej z naszej oferty. Mamy nadzieję, że tegoroczne spotkanie spotka się z uznaniem naszych klientów i jak co roku będzie to owocnie spędzony czas.” – powiedział Michał Błaszczyk, Kierownik Działu Handlowego Cyberbajt.

Spotkanie odbędzie się w hotelu Wodnik k/Bełchatowa.  Położony jest on nad samym brzegiem czystych wód zalewu Słok, w otoczeniu pięknej zieleni lasów sosnowych. Dzięki otaczającej hotel przyrodzie, każdy uczestnik spotkania Cyberbajt znajdzie chwilę na wyciszenie i doskonałe warunki do relaksu.

W tym roku Cyberbajt zaprezentuje swoim klientom szereg nowości, które wkrótce wzbogacą jego ofertę oraz interesujące rozwiązania techniczne. Będą to m. in. :

• nowe anteny Cyberbajt,
  • łącza laserowe,
  • nowości na rynku rozwiązań WiMAX,
  • radiolinie na pasma licencjonowane,
  • analizator widma radiowego,

W czasie trwania spotkania Cyberbajt planuje przeprowadzenie konkursu z atrakcyjnymi nagrodami. Po części oficjalnej odbędzie się spotkanie integracyjne przy ognisku, gdzie w luźnej i przyjemnej atmosferze będzie można omówić wiele interesujących obie strony kwestii.

Netiona - Integrator rozwiązań teleinformatycznych