Gospodarka » Żywność

Zamknij smaki lata w słoikach

Zamknij smaki lata w słoikach
Zobacz więcej zdjęć »
Jesienne i zimowe posiłki urozmaicą domowe przetwory. Dlatego póki czas, zabierzmy się za ich przygotowywanie. Niezbędne będą: sezonowe warzywa i owoce, a także Ocet spirytusowy 10% produkowany przez Wytwórczą Spółdzielnię Pracy „Społem”!

Ogórki, grzyby, dynia i gruszki to tylko wybrane produkty, które nadają się do marynowania. Warzywa i owoce zachowają swój świeży smak, dzięki odpowiednio przygotowanej zalewie. Konserwujące właściwości octu, który stanowi jej główny składnik sprawią, że będziemy mogli cieszyć się smakami lata przez długi czas.  

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

WSP „Społem” poleca wykorzystanie do domowych przetworów dziesięcioprocentowego Octu spirytusowego. Składniki najwyższej jakości i niezmienna od lat metoda wytwarzania gwarantują, że domowe specjały będą smakowały wybornie. Obok tradycyjnej wersji Octu spirytusowego 10% w ofercie firmy znajdują się także Octy spirytusowe 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym. Ich aromaty dodadzą przetworom wyjątkowego charakteru.  

Co warte podkreślenia, kielecka Spółdzielnia specjalizuje się w produkcji octów spirytusowych od 1932 r. Jej wyroby zostały wyróżnione: Znakiem „Jakość Tradycja”, Znakiem Jakość „Q” oraz Złoty Laur Konsumenta.

Sugerowane ceny:

Ocet spirytusowy 10% 500 ml – 1,99zł

Ocet spirytusowy 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym 200 ml – 2,39 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

bb_pr
http://bbpr.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »