Gospodarka » Żywność
A ja na to pomidor!
Zobacz więcej zdjęć » |
Warto wówczas sięgnąć po przetwory na ich bazie takie jak: soki, przeciery, czy ketchupy. Przykładowo w 100g Ketchupów Kieleckich extra od WSP Społem znajduje się aż 186g pomidorów!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Niepozorne czerwone warzywa zawierają w sobie wiele składników, cennych dla prawidłowego funkcjonowania naszegoorganizmu. Jednym z nich jest likopen - przeciwutleniacz, który przede wszystkim neutralizuje wolne rodniki[i]. Jego największe stężenie znajduje się właśnie w pomidorowych przetworach, w tym w ketchupach, które jak się okazuje, warto jeść!
W ofercie WSP Społem dostępne są trzy warianty Ketchupów Kieleckich, wśród których każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Wariant pierwszy – delikatnie przyprawia
Ketchup Kielecki łagodny extra, dzięki unikalnej kompozycji składników i subtelnemu smakowi stanowi idealny dodatek dla sympatyków tradycyjnej kuchni. Świetnie komponuje się z kanapkami, hot-dogami, pizzą, zapiekankami oraz daniami z grilla. Zawiera aż 186 g pomidorów na 100 g produktu. Ponadto, cechuje się intensywnym kolorem oraz gęstą konsystencją.
Wariant drugi – uwydatnia smak
Ketchup Kielecki pikantny extra nie ma sobie równych! Swój mocno pikantny smak zawdzięcza papryce chilli oraz bogatej zawartości pomidorów. Doskonale smakuje serwowany z wędlinami oraz frytkami.
Wariant trzeci – idealnie słodko-pikantny
Poszukiwaczom nietypowych smaków z pewnością do gustu przypadnie Ketchup Kielecki o smaku śliwkowym! Sos łączy w sobie naturalne przeciery z jabłek oraz śliwek z ziołową mieszanką przypraw. Wyrób świetnie sprawdzi się jako dodatek do pieczeni, hamburgerów oraz żółtych serów.
Co więcej, wszystkie warianty Ketchupów Kieleckich dostępne są
w wygodnych, profilowanych butelkach ułatwiających ich dozowanie
Sugerowane ceny:
Ketchup Kielecki śliwkowy extra 5,69 zł/565g
Ketchup Kielecki łagodny extra 5,69 zł/545g
Ketchup Kielecki śliwkowy 4,39 zł/ 375g
[i]http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2012/3/494-499.pdf
Komentarze (0)