Firma » Biznes

Action Europe poszerza portfolio o systemy kasowe z narzędziem „out of the box”

Action Europe podpisała umowę dystrybucyjną z Aures, producentem urządzeń kasowych oraz producentem oprogramowania kasowego, POSMAN. Tym samym portfolio dystrybutora zostanie poszerzone o, zdobywające coraz większą popularność, systemy kasowe oraz sieciowe terminale kasowe.

Action Europe rozpoczyna dystrybucję tej linii produktów od trzech kompleksowych, gotowych do pracy systemów, z których każdy wyposażono w ekran dotykowy, wyświetlacz dla klienta, skaner, drukarkę paragonów i szufladę kasową. Systemy te można oczywiście w szerokim zakresie dostosowywać do indywidualnych potrzeb nabywcy, począwszy od koloru obudowy, aż po elastyczny interfejs użytkownika.

Co więcej, wspólnie z POSMAN® i AURES, Action Europe opracowała koncepcję narzędzia typu „out of the box” — umożliwiającego firmom handlowym natychmiastowe jego wdrożenie i użycie do prowadzenia sprzedaży.

Rozwiązania technologiczne opracowane wspólnie przez powyższe firmy wyróżniają się szybkością i łatwością dostosowania do potrzeb poszczególnych gałęzi handlu, doskonale sprawdzając się w realizacji typowych zadań biznesowych, z jakimi musi radzić sobie każda firma handlowa.

POSMAN® to profesjonalne oprogramowanie kasowe, opracowane w Niemczech i od niemal 20 lat cieszące się doskonałą renomą zarówno na niemieckim, jak i na międzynarodowym rynku detalicznym. AURES, specjalista od wyróżniającego się elegancką formą i nowoczesnością sprzętu kasowego, oferuje natomiast idealną platformę do realizacji — wspólnie z firmą POSMAN — koncepcji rozwiązania kasowego gotowego do natychmiastowego użycia.

Więcej o producentach, POSMAN oraz Aures na stronach:

***

Grupa ACTION S.A. to jeden z wiodących podmiotów na rynku dystrybucji sprzętu IT i RTV/AGD w Polsce oraz znaczący producent sprzętu komputerowego. Od 2006 r. Spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. ACTION dystrybuuje produkty największych dostawców na świecie, jest również producentem sprzętu IT pod własnymi markami: Actina (komputery stacjonarne, serwery), ActiveJet (materiały eksploatacyjne, produkty oświetleniowe i zasilające) oraz Actis (materiały eksploatacyjne). ActiveJet jest sponsorem głównym polskiej zawodowej grupy kolarskiej ActiveJet Team. W skład Grupy Kapitałowej ACTION wchodzi ACTION Europe, spółka działająca na niemieckim rynku.

Więcej informacji na: www.action.pl

Action S.A.