Technologie » Telekomunikacja

Alfavox wystąpi w XIV edycji Targów Call Center World 2012 w Berlinie

Już po raz kolejny firma Alfavox weźmie udział w międzynarodowych targach Call Center World. Tym razem zaprezentuje się wraz z kluczowym partnerem z Niemiec, firmą absolute.contacts.

- Współpraca podczas targów z firmą absolute.contacts przynosi nam obopólne korzyści. Alfavox ma kolejną okazję do zaprezentowania i rozpowszechnienia swoich rozwiązań, natomiast absolute.contacts otrzymuje wsparcie w działaniach sprzedażowych na lokalnym rynku – komentuje Janusz Tomiczek, prezes Alfavox. – W tym roku podczas targów chcemy przedstawić niezawodność i wysoką jakość systemów z rodziny alfa i zachęcić do szerszej współpracy naszych zachodnich sąsiadów.

Obecność Alfavox na targach jest elementem realizowanej od dawna strategii umacniania oferty firmy na rynku niemieckim. W ramach tej strategii przedstawiciele Alfavox regularnie biorą udział w spotkaniach branżowych w Niemczech i nawiązują współpracę z lokalnymi przedsiębiorcami.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia stoiska Alfavox (B8, Hall 2.1) w dniach 28.02.2012-01.03.2012.

Targi Call Center World co roku skupiają liczne grono biznesmenów z całego świata, zainteresowanych rozwiązaniami teleinformatycznymi dedykowanymi dla branży call center. Tematem przewodnim tegorocznego spotkania będzie obsługa klienta oraz zarządzanie w call center.

alfavox