Gospodarka » Żywność
Aromatyczny Podgrzybek Marynowany DEVALDANO 280 g – poczuj prawdziwy smak marynowanych g
Zobacz więcej zdjęć » |
Tajemnica wyśmienitego smaku Podgrzybka Marynowanego DEVALDANO tkwi w idealnie skomponowanej marynacie, która dzięki delikatnej słodyczy spaja aromatyczne właściwości grzybowych skarbów z odpowiednio doprawioną, lekko ostrą zalewą octową. Podgrzybki Marynowane Devaldano kuszą smakiem, prawdziwie leśnym aromatem zgrabnym kształtem i bogactwem składników odżywczych.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Podgrzybek Marynowany Devaldano, tak jak i wszystkie produkty marki, pochodzi z najczystszych polskich lasów. Dorodne, zdrowe i urodziwe okazy przetwarzane są z poszanowaniem dla środowiska oraz z wyjątkową starannością, konieczną dla tworzenia produktów najwyższej jakości. Grzyby po zbiorach niezwłocznie trafiają do zakładu, gdzie poddawane są kolejnej selekcji, a następnie – procesowi oczyszczania. Krótki czas pomiędzy zerwaniem a marynowaniem pozwala na zachowanie maksymalnej świeżości produktu, pełni jego smaku i zapachu. Dzięki temu Podgrzybek Marynowany Devaldano nie traci swoich właściwości, lecz zachowuje naturalną jędrność, sprężystość, strukturę i wygląd.
Podgrzybek Marynowany Devaldano ma szereg zastosowań. Doskonale sprawdzi się zarówno w świątecznym, karnawałowym jak i w codziennym menu. Idealnie nadaje się do sałatek, koreczków i kanapek, a także jako tradycyjna przystawka, zakąska lub dodatek do dania głównego. Niezwykły smak Marynowanego Podgrzybka Devaldano sprawia, że jest on także niezastąpiony w tradycyjnym, polskim tatarze (wołowym lub śledziowym) lub jako podstawowy składnik sosu tatarskiego.
Marka: Devaldano
Pojemność: 280 g brutto (150 g netto)
Sugerowana cena ok. 7 zł
*Devaldano to polska marka powołana do życia przez prawdziwych PASJONATÓW NATURY, chcących funkcjonować w zgodzie z jej rytmem oraz dzielić się jej dobrem z innymi. Twórcy Devaldano ukochali sobie przede wszystkim dary lasu, które zbierają z wielką pieczołowitością i tylko z ekologicznie czystych polskich lasów, by następnie konfekcjonować je, tworząc specjały pełne smaku, aromatu i wyjątkowości. Poza suszonymi i mrożonymi darami puszczy, w ofercie marki znaleźć można także smakowite leśne rarytasy w słoiczkach – w zaskakujących kompozycjach i niebanalnych połączeniach.
Komentarze (0)