Technologie » Komputery

CAŁY ŚWIAT W ZASIĘGU TWOJEJ RĘKI

Funkcjonalna i elegancka – elektroniczna opaska SmartBand U1 w prosty sposób ułatwi prowadzenie aktywnego trybu życia każdemu użytkownikowi. SmartBand U1 stanowi idealne urządzenie dla ludzi aktywnych i ceniących praktyczne rozwiązania.

SmartBand U1 jest produktem otwierającym nową kategorię asortymentu marki Unitra.

Dawna Unitra funkcjonowała jako zrzeszenie producentów i dziś wskrzeszamy tę ideę. Wprowadzając nowe produkty, dobieramy asortyment tak, aby spełniał oczekiwania klienta nie tylko w zakresie jakości, ale i innowacyjności. Marka Unitra wyraźnie wyznacza kierunek poszerzenia asortymentu. Jest nim sprzęt z kategorii Internetu Rzeczy – mówi Jakub Rutkowski, Prezes Zarządu Unito, posiadacza licencji marki Unitra.
Innowacja z OORT

Marka Unitra zawarła partnerstwo technologiczne z polską firmą OORT, która wspiera producentów w procesie przemiany ich dotychczasowych urządzeń w „inteligentne”. SmartBand U1 to rezultat tej współpracy. Poprzez wykorzystanie technologii Bluetooth opaska stała się integralną częścią inteligentnego systemu OORT, pozwalając na wywoływanie dowolnej akcji w systemie.

Czytaj całość tutaj: http://magazynit.pl/hardware/caly-swiat-w-zasiegu-twojej-reki.html

openmediagroup