Rozrywka i wypoczynek » Święta

Centrum Handlowe Borek rozdaje choinki

Święta tuż, tuż. Niebawem zasiądziemy do wieczerzy wigilijnej, złożymy sobie życzenia i będziemy spoglądać na pięknie przystrojoną choinkę. Najlepiej, by jej zapach unosił się w całym domu. Jeśli nie wiesz, skąd wziąć żywe drzewko, wybierz się do Centrum Handlowego Borek. Tam dostaniesz je za darmo!

Na Klientów czeka aż 300 świerków w donicach o wysokości od 100 do 150 centymetrów. Codziennie do odebrania jest 21 drzewek. Aby stać się posiadaczem jednego z nich wystarczy zrobić zakupy na łączną kwotę 200 złotych w sklepach (z wyłączeniem hipermarketu Carrefour) i punktach usługowych, jakie znajdują w Centrum Handlowym Borek we Wrocławiu.

Po Bożym Narodzeniu Klienci będą mogli posadzić świąteczne drzewko w ogródku lub na działce, by cieszyć się nim dłużej niż tylko przez kilka dni.

Akcja „Rozdajemy choinki" trwa od 10 do 23 grudnia 2011 roku. Regulamin jest dostępny w Punkcie Informacyjnym oraz na stronie internetowej: www.galeria-borek.pl.

CH Borek
Wrocławskie Centrum Handlowe Borek o powierzchni najmu ponad 37 000 mkw zostało otwarte w październiku 1999 roku. Na terenie centrum mieści się hipermarket Carrefour oraz przestronna galeria handlowa mieszcząca ponad 70 lokali handlowych. Najwięksi najemcy to Intersport, Reserved, RTV Euro AGD. Ponadto na obszernym parkingu przed centrum znajduje się blisko 1300 miejsc parkingowych.

redakcja123