Firma » Reklama

ConTrust dla Magnolia Park

Od 1 lutego 2011 do grona klientów agencji ConTrust dołączyło wrocławskie centrum handlowo - usługowe Magnolia Park. Agencja odpowiedzialna będzie za kompleksową realizację działań public relations.

ConTrust, w ramach nowej strategii przyjętej przez centrum handlowego Magnolia Park na rok 2011, będzie odpowiadać za opracowanie i wdrożenie strategii public relations, w tym strategiczne doradztwo komunikacyjne, stałą współpracę z dziennikarzami oraz monitoring mediów.

Agencja ma też wspierać działania marketingowe w zakresie kreowania, organizacji i oprawy medialnej wydarzeń specjalnych. Ze strony agencji projekt koordynuje Marta Rakoczy, PR Team Manager.

Agencja ConTrust została wyłoniona na podstawie konkursu ofert, a umowa o współpracy obowiązywać będzie do stycznia 2012 roku.

ConTrust specjalizuje się w strategicznym doradztwie, kompleksowym projektowaniu oraz wdrażaniu strategii komunikacyjnych. Agencja oferuje swoim Klientom wykorzystanie narzędzi public relations jako elementu strategii marketingowej i biznesowej. Podstawą działalności specjalistów z ConTrust jest wiedza i wieloletnie doświadczenie zdobyte w dużych agencjach PR i międzynarodowych korporacjach. Aktualnie zespół specjalistów PR i konsultantów branżowych realizuje m.in. projekty dla firm z branż: motoryzacyjnej, transportowej, logistycznej, budowlanej i FMCG.

Magnolia Park we Wrocławiu to największe centrum handlowo-rozrywkowo-rekreacyjne na Dolnym Śląsku. Na powierzchni 74 400 metrów kwadratowych znajduje się ponad 230 sklepów, kawiarni, restauracji i punktów usługowych. W ofercie centrum dostępne są m.in. takie marki jak: APART, Bershka, Denon, Eva Minge, Gabor, Motivi, Peek&Cloppenburg, Promod, Reserved, Saturn, Swiss, W.Kruk, Zara, a także hipermarket TESCO czynny do północy i jedyne we Wrocławiu kino 5D. Magnolia Park jest idealnym miejscem spotkań towarzyskich i spędzania wolnego czasu. Na terenie Magnolia Park odbywają się spektakularne koncerty, wydarzenia sportowe czy pokazy mody.
Na terenie centrum, w otoczeniu bujnej zieleni, znajdują się również: ścianka wspinaczkowa, amfiteatr będący miejscem występów artystów oraz fontanna, która jest tłem dla efektownych spektakli z cyklu „światło i woda".

ConTrust