Firma » Biznes

CUSHMAN & WAKEFIELD AGENTEM ROKU 2013 W KATEGORII POWIERZCHNI HANDLOWYCH W POLSCE

Firma Cushman & Wakefield została wybrana Agentem Roku 2013 w Polsce w kategorii powierzchni handlowych (Retail Agency Team of the Year 2013) w konkursie Eurobuild Awards zorganizowanym przez Eurobuild CEE.

Firma Cushman & Wakefield została wybrana Agentem Roku 2013 w Polsce w kategorii powierzchni handlowych (Retail Agency Team of the Year 2013) w konkursie Eurobuild Awards zorganizowanym przez Eurobuild CEE, grupę medialną działającą w branży nieruchomości i budownictwa na terenie Europy Środkowo-Wschodniej. Dodatkowo Piotr Przyżycki z działu Zarządzania Nieruchomościami firmy Cushman & Wakefield został wyróżniony tytułem Office Manager of The Year 2013, przyznanym przez najemców (Tenant's Award). Rozdanie nagród odbyło się 5 grudnia w Warszawie. System głosowania nadzorowany był przez renomowaną międzynarodową firmę konsultingową KPMG.

Piotr Kaszyński, Partner, Dyrektor działu powierzchni handlowych w Polsce, powiedział: „Ta nagroda to dla nas ogromne wyróżnienie, które potwierdza wiodącą pozycję naszego zespołu ds. wynajmu powierzchni handlowo-rozrywkowych w Polsce. Ogromnie się cieszymy, że możemy uczestniczyć w procesie komercjalizacji najlepszych projektów handlowych w kraju".

Najważniejsze projekty komercjalizowane przez firmę Cushman & Wakefield w Polsce w 2013 r.: Galeria Katowicka, Poznań City Center, Europa Centralna w Gliwicach, IKEA Bielany Wrocław, Atrium Felicity w Lublinie, Galeria Kabaty w Warszawie, Forum Radunia w Gdańsku, Galeria Bursztynowa w Ostrołęce, Galeria Neptun w Starogardzie Gdańskim, Marcredo Center Kutno, Forum Bemowo w Warszawie.

Najważniejsze instrukcje dotyczące usług ds. reprezentacji najemców: TK Maxx, Foot Locker, Brice.

Cushman & Wakefield