Technologie » AGD - RTV

Czas Integry Smart

Nadszedł już czas inteligentnych piekarników. Amica Integra Smart – jako pierwsza – zasługuje więc na szczególna uwagę, i to z wielu powodów.

Jednym z nich jest oczywiście Agnieszka Radwańska, która została twarzą kampanii reklamowej, gdyż jej inteligentny styl gry idealnie pasuje do nowego produktu Amiki. Warto jednak zainteresować się innymi, równie pięknymi zaletami Integry. Na przykład jej funkcjami.

Spośród licznych funkcji piekarnika warto wyróżnić przede wszystkim te unikalne, które przesądzają o wyjątkowości sprzętu. Należy do nich z pewnością interaktywny ekran dotykowy, za pomocą którego steruje się urządzeniem i który przypomina w użyciu smartfona. Pozwala on na sterowanie intuicyjnym wielopoziomowym menu jednym płynnym ruchem palca. Animowane ikony oraz prosta nawigacja gwarantują wyjątkowo komfortową obsługę. Wyświetlacz można dostosować do swoich potrzeb za sprawą wyboru jednego z 5 motywów kolorystycznych, jednej z 17 wersji językowych, jednej z 3 wersji zegara, a także dźwięków, np. zakończenia pracy i nagrzewu piekarnika. Wszystko to w menu można łatwo ustawić według własnych preferencji.

Wyświetlacz może również służyć również do zaprogramowania cyfrowego pokazu zdjęć, bo wbudowana pamięć pozwala przechowywać, prezentować w dowolnej kolejności, a także w każdej chwili dodawać nowe fotografie ukochanych osób, zwierząt, rodzinnych uroczystości albo wakacji oraz każde inne, które mogą poprawić nastrój domowej kuchni.

Niebagatelnym atutem piekarnika Integra Smart jest również multimedialna książka kucharska z 51 przepisami. Przepisy te wraz ze sposobem przygotowania i specjalnie zaprogramowanymi funkcjami sprawią, że uda się każda potrawa. Tę elektroniczną książkę można oczywiście rozbudowywać o pomysły kulinarne ściągnięte z Internetu dzięki możliwości aktualizacji oprogramowania i przepisów za pośrednictwem portu USB w piekarniku.

Podręczne menu pozwala na to, aby ulubione ustawienia były zawsze pod ręką. Gotowe programy pieczenia sprawiają, że wystarczy przygotować danie, wstawić je do piekarnika i wybrać odpowiedni program. Piekarnik sam zdecyduje o doborze temperatury, czasu oraz sposobu grzania.

Nowa linia inteligentnych piekarników Amica Integra Smart obejmuje cztery modele różniące się funkcjami i kolorystyką. Użytkownicy mają więc możliwość wyboru sprzętu, tak aby idealnie dopasować go zarówno do pomieszczenia, jak i swoich potrzeb.

Amica
WIĘCEJ INFORMACJI Z FIRMY AMICA WRONKI S.A. (PRESS BOX)

newss.pl