Motoryzacja » Transport

DKV zwycięzcą plebiscytu Fleet Awards Polska 2009

Nasza firma wygrała plebiscyt Fleet Awards Polska 2009 w kategorii „Technologia". Gala rozdania nagród miała miejsce 22 kwietnia w klubie Fabryka Trzciny w Warszawie.

Ideą zgłoszenia DKV Euro Service Polska do plebiscytu było promowanie możliwości kart paliwowych powiązanych ze stosowaniem nowoczesnych technologii. Dzięki wykorzystaniu przez DKV rozwiązań, które na bieżąco przesyłają i analizują dane z całej Europy, właściciel floty może z wyprzedzeniem planować i kontrolować wydatki, a także sprawnie zarządzać transportem całej floty.

Zgłoszone do plebiscytu narzędzia DKV podzielone zostały na cztery kategorie: interaktywne systemy mapowe - Nawigator DKV, bieżący monitoring cen paliwa, systemy do rozliczania opłat drogowych oraz serwisy do zarządzania transakcjami - Menedżer Transakcji.

W Gali Fleet Awards, podczas której w imieniu DKV statuetkę odebrała Pani Dyrektor Barbara Kubaj, wzięło udział ok. 280 przedstawicieli branży flotowej. Plebiscyt Fleet Awards Polska to jedno z najważniejszych wydarzeń branży motoryzacyjnej i flotowej w Polsce. W jego wyniku wyłaniani są: Fleet Manager Roku, Produkt i Usługa Flotowa Roku oraz Samochód Flotowy Roku.

W tym roku, w szóstej już edycji plebiscytu, w głosowaniu internetowym wzięło udział kilka tysięcy osób reprezentujących branżę flotową. W szranki stanęły łącznie 22 koncerny oraz 24 firmy flotowe. Audytorem plebiscytu była firma Ernst& Young.

W jury zasiedli fleet menedżerowie oraz wysokiej klasy specjaliści w poszczególnych kategoriach. O wyborze decydowały także osoby oddające głosy poprzez specjalną stronę internetową oraz formularze rozprowadzane na imprezach flotowych.

DKV Euro Service