Technologie » Internet

Egzaminy PSI Skills for English Global i SELT w BizTech Konsulting

BizTech Konsulting SA, mający status Autoryzowanego Centrum Testowego PSI, w ramach Skills for English przeprowadza egzaminy: Global i SELT. Test SELT (Secure English Language Test) jest zatwierdzonym przez UK Visas & Immigration (UKVI) testem dla aplikacji wizowych i imigracyjnych.

Testy Skills for English zostały zaprojektowane tak, aby proces organizowania testów i osiągania celu, jakim jest testowanie języka angielskiego, był jak najbardziej intuicyjny i prosty. Są one proste, szybkie i przystępne cenowo. Więcej o Skills for English: https://skillsforenglish.com/

BizTech Konsulting SA, jako Autoryzowane Centrum Testowe PSI, przeprowadza w ramach Skills for English egzaminy: Global i SELT (Secure English Language Test).

Global to grupa testów, które pokazują poziom znajomości języka angielskiego, od CEFR A1 do C2. Wyniki te można wykorzystać do nauki w międzynarodowych szkołach i uczelniach, w pracy lub rozwoju kariery, która nie wymaga wizy brytyjskiej.

SELT jest zatwierdzonym przez UK Visas & Immigration (UKVI) testem dla aplikacji wizowych i imigracyjnych. Stanowi on dowód wymaganej biegłości w języku angielskim, niezbędnej do życia, pracy lub studiowania w Wielkiej Brytanii. Większość brytyjskich uczelni akceptuje SELT.

Egzaminy SELT są autoryzowane przez Home Office i potwierdzają znajomość języka angielskiego na konkretnym poziome A1-A2-B1-B2-C1-C2.Testy są akceptowane przez brytyjskie służby imigracyjne na potrzeby wniosku o wizę (pobytową, do pracy, studencką). Oprócz Polski, poza Wielką Brytanią, można je zdawać w ponad 125 krajach na całym świecie.

INDALO