Firma » Biznes

Festiwal zieleni w Galerii Askana

Festiwal zieleni to impreza, która zawsze cieszy się dużym zainteresowaniem klientów. 13 maja lokalni wystawcy rozgoszczą się w progach Askany.

INFORMACJA PRASOWA

Festiwal zieleni w Galerii Askana

KONTAKT:

Anna Sip
Dyrektor marketingu Galerii Askana
anna.sip@cream-advisors.pl
tel. +48 725 888 989

Festiwal zieleni
to impreza, która zawsze cieszy się dużym zainteresowaniem klientów.
13 maja
lokalni wystawcy rozgoszczą się w progach Askany. Będzie można zakupić piękne kwiaty, krzewy, dodatki i rękodzieło. Do współpracy zaproszono kolejny raz gorzowskie OBI - nie zabraknie więc prezentacji kwiatów, rozmów z ekspertami OBI, porad w zakresie nasadzeń i urządzeń ogrodowych. Każdy miłośnik zieleni i prac ogrodowych znajdzie coś ciekawego dla siebie. Tym bardziej, że tego dnia poza wystawcami w ramach festiwalu czekają liczne niespodzianki dla klientów.

Anna Sip, Dyrektor marketingu Galerii Askana podkreśla „Maj to idealna pora, by zadbać o swoje tarasy, działki, balkony i mniejsze przestrzenie, ożywiając je zielenią, którą tak kochamy.
W sobotę można udać się na zakupy, do kina, a przy okazji zakupić kwiaty do domu i skorzystać
z bezpłatnych porad i atrakcji, które oferujemy podczas naszego festiwalu."

Od godziny 12:00 do 18:00 będzie funkcjonowało stoisko PREZENTOWNI. Przygotowano aż 300 nagród dla klientów, którzy dokonają zakupów za min. 150 zł. Będą mogli odebrać sadzonki żywych kwiatów lub doniczki z nasionami ziół.

Nie zapominamy o najmłodszych, dla których w godzinach od 12:00 do 18:00 przygotowano warsztaty mini makram, wiosenne dekoracje z filcu, malowanie bawełnianych toreb i warsztaty rzeźbienia
w glinie.

• Facebook Galerii Askana - https://www.facebook.com/GaleriaAskana
  • Instagram Galerii Askana - https://www.instagram.com/galeriaaskana/
  • Aplikacja mobilna - do pobrania https://emplate.app/download/aska/www
  • Kanał Youtube Galerii Askana - https://www.youtube.com/user/galaskana

GALERIA ASKANA ma 55 tys. mkw. powierzchni całkowitej, w tym prawie 19 tys. mkw. powierzchni handlowej, na której znajduje się multipleks Helios z pięcioma salami na 1,2 tys. osób, a wśród salonów wiele lubianych i obecnych jedynie w tej gorzowskiej galerii sklepów jak m.in.: Solar, Kazar, Venezia, Femestage, Vistula & Wólczanka, Bytom, Molton, Premim Multibrand Store, Ochnik. Więcej na: www.galeria-askana.pl

CREAM Property Advisors oferuje pełny zakres usług związanych z nieruchomościami komercyjnymi. Firma specjalizuje się w asset i property managemencie, leasingu powierzchni handlowych i biurowych, sprzedaży nieruchomości oraz obsłudze prawnej rynku nieruchomości. Spółka oferuje ponadto zaawansowane usługi zarządcze pod nazwą Quattro: CNC, C360 Sell Me oraz C-RTM, których zadaniem jest generowanie wzrostu wartości nieruchomości, opracowywanie strategii komercyjnych i marketingowych dla budynków komercyjnych oraz przygotowanie obiektów do sprzedaży. Więcej informacji: cream-advisors.pl

AnnaSip

stół sport 250 indoor
Odpowiedni do gry w budynku. STÓŁ DO PING PONGA CORNILLEAU SPORT 250 INDOOR.
cornilleau.com.pl