Zdrowie » Uroda
GRENADYNA - nowość od Herbapolu
Zobacz więcej zdjęć » |
Syropy cieszą się dużą popularnością przez cały rok. Latem służą jako prosty i wygodny sposób na upragnione orzeźwienie. Jesienią i zimą szczególnie chętnie sięgamy po różne warianty Maliny lub Imbir, które dolane do gorącej herbaty zmieniają ją w aromatyczny, przyjemnie rozgrzewający napój. A niezależnie od aury i sezonu, dzięki syropom zawsze możemy poczuć smak i aromat owoców – tych rodzimych, jak malina, wiśnia, żurawina, czarna porzeczka, a także egzotycznych – jak arbuz, mango, kiwi czy pomarańcza.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
W ofercie Herbapolu dostępnych jest wiele różnorodnych wariantów smakowych syropów, a teraz marka wprowadziła kolejną pyszną propozycję: Grenadynę. Co ją wyróżnia? Bardzo lubiany smak owoców granatu, który perfekcyjnie łączy w sobie przyjemną słodycz i wspaniałe orzeźwienie. Grenadyna Herbapolu powstaje na bazie soku z owoców granatu pochodzących ze słonecznej Grecji. Nie tylko cieszy pysznym smakiem, ale też nadaje napojom intensywny kolor.
Podobnie jak inne warianty suplementów diety w postaci syropu Herbapol, także i Grenadyna dostarcza organizmowi witaminy: C, B6 i D oraz cynk, które pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Jest również bardzo łatwa w przygotowaniu – klasycznie dwie łyżki syropu należy zalać 200 ml wody oraz wydajna – jedna butelka wystarcza na 21 szklanek napoju.
Nadesłał:
milkas
|
Komentarze (0)