Firma » Reklama

GutPR i woda kokosowa

Z początkiem listopada dystrybutor produktów dr. Antonio Martins powierzył obsługę z zakresu media relations agencji GutPR.

Współpraca pomiędzy dystrybutorem wody kokosowej a GutPR obejmuje przygotowywanie materiałów prasowych kontakty z mediami, monitoring prasy oraz Internetu, dostarczenie contentu na stronę internetową (www.vivalife.pl), prowadzenie firmowego bloga (wodakokosowa.wordpress.com), doradztwo komunikacyjne oraz działania w serwisie Facebook.

„Woda kokosowa szturmem zdobywa świat, a jej zalety doceniają hollywoodzkie gwiazdy, sportowcy oraz światowej sławy artyści, z Madonną na czele. Dlatego też jesteśmy dumne z tego, że będziemy mogły rozpropagować zalety tego niepowtarzalnego napoju w naszym kraju" - mówi właścicielka agencji GutPR.
Umowa ma być początkiem długoterminowej współpracy pomiędzy firmami. Za obsługę produktów pod marką dr. Antonio Martins odpowiedzialny będzie zespół pod kierownictwem Hanny Gehrke-Gut.

Grupa 3000 Sp. z o.o. zajmuje się dystrybucją produktów spożywczych opartych na ekologicznych składnikach. W jej ofercie odnaleźć można m.in. napoje na bazie naturalnej wody owocowej marki dr Antonio Martins. www.vivalife.pl

GutPR to kreatywna agencja public relations działająca w służbie dobrego PR. GutPR skupia profesjonalistów, posiadających doświadczenie na rynku budowlanym, wnętrzarskim, finansowym, informatycznym, farmaceutycznym, fitness, SPA i FMCG.
Agencja GutPR to dobry wybór dla firm, którym zależy na długotrwałym i skutecznym budowaniu pozytywnego wizerunku.

GutPR