Dom » Nieruchomość

J.W. Construction ogłosiła przedsprzedaż mieszkań na osiedlu Nowe Tysiąclecie w Katowicach

J.W. Construction ogłosiła przedsprzedaż mieszkań w budynku B1 na osiedlu Nowe Tysiąclecie w Katowicach. W ofercie w inwestycji położonej w doskonałej lokalizacji dostępnych jest 122 mieszkań o powierzchni od 28 do 94 m2. Apartamenty można nabyć w fantastycznej cenie już od 150 tys. PLN

Nowe Tysiąclecie to wyjątkowy projekt atrakcyjny zarówno pod względem lokalizacji, jak i koncepcji. Projekt wysokich, 17 kondygnacyjnych budynków wpisujących się w architekturę osiedla został zmiękczony wielkopowierzchniowymi przeszkleniami. Bryła zawdzięcza lekkość zróżnicowanej, tarasowej formie ostatnich pięter, a także kolorowym półprzeźroczystym panelom, które dodają elewacji dynamiki. Na terenie inwestycji znajduje się plac zabaw, w nowoczesny sposób została także wkomponowana w osiedle natura – niemal każdy budynek usytuowany jest w otoczeniu drzew i niepowtarzalnych krzewów, co daje wrażenie ciepła i intymności. Wizję projektantów zainspirował zlokalizowany naprzeciw „Nowego Tysiąclecia” park, który nadaje najbliższej okolicy niespotykany urok. Do dyspozycji przyszłych mieszkańców będą miejsca garażowe znajdujące się pod budynkiem. W ofercie w przedsprzedaży mieszkania i apartamenty będą oferowane do końca kwietnia  o powierzchni od 28 do 94 m2. Część mieszkań objęta jest programem rządowego wsparcia MDM. W nowym budynku dostępne są zarówno kawalerki i mieszkania

2-pokojowe , jak i fantastycznie zaprojektowane 3 i 4-pokojowe, na które czekali klienci. W poprzednim etapie inwestycji sprzedały się one w pierwszej kolejności. Nowy budynek będzie posiadał 17 kondygnacji, dzięki którym przyszli mieszkańcy będą mieli piękny widok z okien lokali położonych na wyższych pietrach. Dodatkowymi atutami są imponujące szklane balustrady oraz duże powierzchnie balkonów i tarasów – powiedziała powiedziała Małgorzata Ostrowska Członek Zarządu i Dyrektor Pionu Marketingu i Sprzedaży w J.W. Construction Holding S.A

Zakończenie budowy budynku B1 planowane jest w IV kwartale 2016r.

J.W. Construction Holding S.A.