Kultura, sztuka » Kultura

Kolejny Ford dla klienta Agory Bytom

Agora Bytom - największa galeria handlowa w centrum Bytomia – po raz drugi nagrodziła klientów samochodem. W konkursie, w którym głównym trofeum był Ford Fiesta - wzięło udział kilka tysięcy osób.

Pomysł na akcję był maksymalnie prosty dla uczestników - by wygrać samochód wystarczyło zrobić zakupy za co najmniej 50 zł, wypełnić kupon konkursowy i wrzucić go do urny, a potem przyjść 17 kwietnia do Agory Bytom i dać się wylosować.

Przejrzyste zasady i atrakcyjność nagrody przyciągnęły do udziału w konkursie kilka tysięcy klientów Agory Bytom. W ciągu miesiąca kuponami uprawniającymi do udziału w losowaniu auta udało się zapełnić aż 5 urn. Rekordowa frekwencja towarzyszyła finałowi konkursu. - W niedzielne popołudnie w galerii stawił się tłum bytomian i mieszkańców okolicznych miast - relacjonuje Hanna Petters-Kaczmarska z Agory Bytom. Na początek kilka tysięcy ludzi bawiło się przy latynoamerykańskiej muzyce oraz na pokazach samby i sztuki barmańskiej. Finałowe losowanie Forda Fiesty poprowadził znany prezenter telewizyjny Krzysztof Ibisz. Zwycięski kupon należał do Pani Żanety z Bytomia, a wybór losu okazał się strzałem w dziesiątkę. Rodzice młodej bytomianki przyznali, że zamierzali kupić córce samochód.

Nagród dla klientów Agory tego dnia było znacznie więcej. Samochód z pełnym bakiem paliwa do dyspozycji na weekend otrzymała Pani Izabela, GPS trafił do Pani Marzeny, natomiast zestaw głośnomówiący do samochodu wygrała Pani Maria.

Wiosenna Fiesta w Agorze z towarzyszącą mu grą o samochód  to kolejna z wielu akcji  promujących bytomską galerię i już drugi konkurs, w którym można było wygrać samochód osobowy. W ostatniej edycji konkursu w lutym kluczyki do Forda Ka, odebrał też bytomianin - 18-letni Mateusz.

Organizatorzy już zapowiadają kolejne konkursy, w których do wygrania będą równie atrakcyjne nagrody,  w tym ekskluzywne wycieczki zagraniczne.

Profitcomms