Firma » Reklama

Liebrecht & wooD wybrała Imago Public Relations

Firma deweloperska Liebrecht & wooD rozpoczęła współpracę z Imago Public Relations. Konsultanci agencji będą odpowiedzialni za PR korporacyjny oraz komunikację projektów inwestycyjnych dewelopera w Polsce.

Firma Liebrecht & wooD wybrała Imago PR poprzez rekomendację, bez przetargu.

W zespole obsługującym dewelopera będą pracowali Marta Stach, senior account manager i Piotr Dembiński, account executive.

Firma specjalizuje się w budowie nieruchomości biurowych oraz centrów typu outlet. Jednymi z ostatnich projektów Liebrecht & wooD w Polsce są obiekty biurowe Batory Office Buildings II oraz Flanders Business Park A, oba zlokalizowane w Warszawie oraz Centrum Morski Park Handlowy, które powstanie w Gdańsku.

Liebrecht & wooD powstała w Belgii, w 1991 roku. W Polsce działa od 1994 roku i jest obecnie jednym z największych deweloperów. W tym roku obchodzi 15-lecie działalności na polskim rynku.
Oprócz Polski i Belgii, gdzie w Gandawie (Ghent) mieści się siedziba główna Liebrecht & wooD, firma ma również swój oddział w Rumunii. Obecnie planuje też ekspansję na kolejne dwa rynki Centralnej i Wschodniej Europy - Rosji i Ukrainy.

Poza działalnością deweloperską firma świadczy również usługi zakupu działek budowlanych, opracowania projektów inwestycyjnych (m.in. powierzchni biurowej, centrów dystrybucji, parków handlowych itd.) oraz zarządzania inwestycją, poprzez działalność marketingową oraz administrowanie i eksploatację budynku.

ap