Firma » Biznes

Mebel Rust nagrodzony - Polwood 2010

Producent mebli kuchennych – znana firma Mebel Rust otrzymała nagrodę za inwestycję roku 2009 w przemyśle drzewnym i meblarskim w konkursie POLWOOD 2010.

Kapituła konkursu Polwood, w składzie której obradują osobistości świata nauki i biznesu, podjęła decyzję o przyznaniu tego prestiżowego tytułu firmie Mebel Rust.

Konkurs Polwood powstał w oparciu o inicjatywę ludzi głęboko zainteresowanych promocją dobrych rozwiązań biznesowych oraz rozwojem branż drzewnej i meblarskiej w Polsce. Laureaci nagrody Polwood to firmy, które mogą się poszczycić najwyższymi standardami zarządzania i innowacyjnością rozwiązań. Konkurs ten corocznie organizowany jest podczas Forum Gospodarczego Przemysłu Drzewnego i Meblarskiego w Poznaniu. Mebel Rust jest ekspertem w dziedzinie kuchni i prekursorem wielu rozwiązań technologicznych.

Od lat specjalizujemy się w kreacji niekonwencjonalnego produktu, jakim jest satysfakcja klienta ze spójnej aranżacji kuchni tworzonej z perspektywy całego domu lub mieszkania. Jesteśmy bardzo dumni z tej nagrody. Bardzo się cieszymy, że nasza praca została doceniona przez uznane autorytety w naszej branży. Chcemy też bardzo podziękować naszym klientom, ponieważ to właśnie dzięki  nim i  ich opiniom możemy stale się rozwijać i osiągać kolejne sukcesy – mówi Piotr Wnuk, Dyr. Handlowy w firmie Mebel Rust. Tegoroczne nagrody mają tym większe znaczenie, ponieważ są dowodem na to, że nawet w czasach kryzysu można się dynamicznie i prężnie rozwijać.

www.rust.com.pl

Kamila Nowakowska