Dom » Nieruchomość

MT Development na Mazowieckich Targach Mieszkań w Warszawie

W dniach 17-18 października 2009 odbędzie się kolejna edycja Mazowieckich Targów Mieszkań organizowanych przez NOWY ADRES S.A. Jednym z wystawców będzie MT Development. Na stoisku firmowym (numer C1A) będzie można poznać szczegóły nowatorskiego programu „Tylko u nas, rok bez rat".

Październikowej, jedenastej edycji targów towarzyszy hasło Wielka Wyprzedaż Mieszkań – oferty last minute! Na odwiedzających halę Torwaru czekają liczne okazje, rabaty oraz promocje przygotowane przez biorące udział w Targach firmy deweloperskie.

Goście, którzy zawitają do stoiska MT Development i pozostawią swoje dane osobowe, wezmą udział w konkursie „Rok bez rat”. Do wygrania są interesujące gadżety z logo firmy oraz nagroda specjalna, czyli popołudnie w SPA. To już druga edycja konkursu, w pierwszej do wygrania był skok ze spadochronem.

Stoisko MT Development zostanie usytuowane na wprost wejścia, a więc z pewnością nie będzie trudne do znalezienia. Przez cały czas trwania targów specjaliści z MT Development będą prezentować zainteresowanym aktualne inwestycje: mieszkania w Wawrze (Poezji III), segmenty w Radzyminie (Kryształowa Aleja) oraz ostatnie dostępne domy na wawerskim osiedlu Wisła IV.

Odwiedzający będą mogli zapoznać się także ze szczegółami nowej akcji „Tylko u nas, rok bez rat!”. W ramach tego programu każdy, kto zdecyduje się na zakup mieszkania na osiedlu Poezji III w Wawrze lub domu w Radzyminie, w inwestycji Kryształowa Aleja, może liczyć na wsparcie w spłacaniu rat kredytu. Przez okrągły rok od otrzymania kredytu, raty wraz z odsetkami będzie spłacał deweloper MT Development, przekazując środki na konto Klienta. To bezzwrotne wsparcie – tych pieniędzy Klienci nie będą musieli zwracać.

MT Development Group jest developerem specjalizującym się w budowie osiedli mieszkalnych w podmiejskich lokalizacjach.  Zrealizował wiele udanych inwestycji na terenie Warszawy i jej okolic. W ciągu najbliższych czterech lat planuje budową 2,5 tysiąca mieszkań. Obecnie realizowane inwestycje to: Ożarów City, Rezydencja Wiedeńska, Kryształowa Aleja, osiedle Poezji III oraz Wisła IV. MT Development Group wchodzi w skład Europa Capital Fund II.

CORE PR