Firma » Bankowość

Nowy program "LUKAS Assistance do kart kredytowych" ze świadczeniami Europ Assistance Polska

Posiadacze kart kredytowych Maxima i Maxima Plus wydawanych przez LUKAS Bank S.A. mogą korzystać ze specjalnego programu assistance przygotowanego i obsługiwanego przez Europ Assistance Polska.

Dedykowany pakiet assistance do kart kredytowych Maxima i Maxima Plus wydawanych przez LUKAS Bank S.A. ma na celu zapewnienie opieki medycznej na terenie kraju oraz organizację pomocy technicznej w domu Klienta. Świadczenia z zakresu home assistance umożliwiają w razie potrzeby organizację zarówno świadczenia związanego z interwencją odpowiedniego specjalisty (ślusarza, hydraulika, elektryka), pokrycie kosztów tego typu napraw, jak również napraw sprzętu RTV/AGD.

W zakresie  assistance medycznego beneficjenci programu mogą liczyć na całodobowy dostęp do fachowej opieki medycznej.

joanna.belza