Technologie » Komputery

Oracle Code Online – konferencja na Twoim urządzeniu

Zapraszamy do śledzenia konferencji Oracle Code Online, poświęconej najnowszym technologiom i metodom programowania.

Uczestnicy będą mogli wybrać interesującą ich ścieżkę oraz obejrzeć pokazy i prezentacje znawców chmurowych technik programistycznych: ekspertów społeczności Oracle ACE i Javy. Do wyboru 15 referatów i prezentacji w 5 ścieżkach:
  • bazy danych
  • Java
  • nowe technologie
  • DevOps/kontenery
Główny prelegent wydarzenia, to Venkat Subramaniam - wielokrotnie nagradzany autor i założyciel spółki Agile Developer Inc. oraz strony agilelearner.com, który przeszkolił tysiące programistów w Ameryce Północnej, Europie i Azji. Jest znanym propagatorem zrównoważonych praktyk (agile practices) w projektach programistycznych.

Podczas całej konferencji dostępna będzie możliwość czatowania na żywo, zadawania pytań i zgłaszania komentarzy.

Więcej informacji na Blogu Oracle: oracle-pl.blogspot.com/

Oracle