Dom » Nieruchomość

Osiedle Dębinka – zamieszkaj w Nowym Dworze Mazowieckim

Osiedle Dębinka to nowa inwestycja na mapie Nowego Dworu Mazowieckiego w bliskim sąsiedztwie Lasu Dębinka. Z dala od zgiełku i hałasu, przyciąga nowych lokatorów. Doskonała infrastruktura, zapewnia dostępu do elementów życia codziennego – takich jak sklepy czy szkoły.

W ramach nowego przedsięwzięcia, deweloper Inżbud Błonie Sp. z o.o  proponuje klientom domy jednorodzinne w zabudowie segmentowej oraz mieszkania na parterze z ogródkiem lub na piętrze z poddaszem.

Jak przekonuje deweloper, domy szeregowe stanowią idealne rozwiązanie dla osób, mających dosyć życia w ciasnym bloku. Dom gwarantuje większą przestrzeń nie tylko wewnątrz budynku, ale i na zewnątrz. Dodatkowy metraż w postaci ogródka, poszerza sferę komfortu i odpoczynku – mówi Mariusz Jarzębski z Inżbud Błonie Sp. z o.o

Domy z oferty „Osiedla Dębinka” składają się z garażu, pomieszczenia dla sprzętu domowego, hollu, przedsionka, toalety oraz pokoju z aneksem kuchennym. Część na parterze przeznaczona jest do użytku codziennego. Natomiast na piętrze w zależności od projektu, znajdziemy 3-4 sypialnie, łazienka i hall oraz wyżej część poddasza przeznaczoną do dowolnego zagospodarowania.

Deweloper wyszedł naprzeciw rodzinom szukającym czegoś mniejszego niż dom o powierzchni  130m2. Mamy do wyboru mieszkanie na parterze z ogródkiem, lub piętrze z obszernym tarasem i poddaszem.

Inwestycja doskonale jest skomunikowana z centrum Nowego Dworu Mazowieckiego, jednocześnie zapewniając doskonały dojazd do stolicy. W bezpośrednim sąsiedztwie znajdą się sklepy spożywcze, szkoły, hala sportowa, pasaż handlowy, ośrodek zdrowia oraz przystanek PKS.

Miłośnicy przyrody docenią natomiast bliskość kompleksu leśnego „Las Debinka” oraz parku Miejskiego im. Józefa Wybickiego. Otwarcie mazowieckiego portu lotniczego Warszawa - Modlin zapowiada stworzenie linii kolejowej SKM, umożliwiającej jeszcze dogodniejsza i szybszą komunikację.

Powierzchnia mieszkalna domów wynosi od 133 do 200 m2. Wszystkie domy wykonane są w standardzie deweloperskim, z możliwością własnej aranżacji wnętrza, dostosowanej do indywidualnych potrzeb.

Domy segmentowe na Osiedlu Dębinka zostały wykonane z pustaków ceramicznych, a elewacja została wykończona tynkiem strukturalnym i ocieplona styropianem. Kominy są murowane, a dach pokryty jest blachówką. Wysokość pomieszczeń wynosi min. 2,70 m. Drzwi i okna gwarantują intymność i bezpieczeństwo.

Domy pod Warszawą to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy chcą uciec od miejskiego zgiełku. Kontakt z naturą oraz cisza stanowią obligatoryjny element równowagi.

---------
Inwestycja "Osiedle Dębinka"