Gospodarka » Żywność
Powrót do korzeni: wachlarz warzywnych dań od FRoSTY
Zobacz więcej zdjęć » |
Marchewka, kalarepa, cebula… To tylko nieliczne z całej palety polskich warzyw. Od wieków są one zarówno pysznym źródłem inspiracji, jak iważnym elementem kulinarnej historii Polski. Kuchnia polska od dawien dawna bazowała na składnikach, które dawała ziemia – w tym na warzywach. Dzisiaj dania warzywne kojarzone są z modnym podejściem do kuchni i królują niemalże w każdej restauracji, pod różnymi postaciami. FRoSTA wychodzi naprzeciw tym trendom!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wśród naszych warzywnych nowości, odnaleźć można smaki inspirowane domowymi specjałami. Warzywa od FRoSTY uprawiane są na polach, dojrzewają na słońcu, nie w szklarniach. Masło, będące bazą delikatnych sosów, nie zawiera barwników, natomiast świeże, pachnące zioła, pochodzą z pól uprawianych specjalnie dla FRoSTY. Zamrażane są tuż po zbiorach, stąd pewność, że zachowają swoją wyjątkową świeżość.
Bataty z marchewką w maśle z rozmarynem to mieszanka popularnych, ręcznie krojonych słodkich ziemniakówwww.facebook.com/frosta.polska.
Nadesłał:
Komentarze (0)