Gospodarka » Żywność

Powrót do korzeni: wachlarz warzywnych dań od FRoSTY

Powrót do korzeni: wachlarz warzywnych dań od FRoSTY
Zobacz więcej zdjęć »
Warzywa…Trudno wyobrazić sobie bez nich kuchnię polską. Obecne w niej od zawsze, skrywają w sobie niejedną tajemnicę. FRoSTA zaprasza w podróż do korzeni, prezentując gamę nowych dań warzywnych. Sezonowo, smacznie i prosto.

Marchewka, kalarepa, cebula… To tylko nieliczne z całej palety polskich warzyw. Od wieków są one zarówno pysznym źródłem inspiracji, jak iważnym elementem kulinarnej historii Polski. Kuchnia polska od dawien dawna bazowała na składnikach, które dawała ziemia – w tym na warzywach. Dzisiaj dania warzywne kojarzone są z modnym podejściem do kuchni i królują niemalże w każdej restauracji, pod różnymi postaciami. FRoSTA wychodzi naprzeciw tym trendom!

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

Wśród naszych warzywnych nowości, odnaleźć można smaki inspirowane domowymi specjałami. Warzywa od FRoSTY uprawiane są na polach, dojrzewają na słońcu, nie w szklarniach. Masło, będące bazą delikatnych sosów, nie zawiera barwników, natomiast świeże, pachnące zioła, pochodzą z pól uprawianych specjalnie dla FRoSTY. Zamrażane są tuż po zbiorach, stąd pewność, że zachowają swoją wyjątkową świeżość.

 

Bataty z marchewką w maśle z rozmarynem to mieszanka popularnych, ręcznie krojonych słodkich ziemniakówwww.facebook.com/frosta.polska.  

 

 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

JBcomm

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »