Firma » Bankowość

Promocyjne warunki kredytów dla mikro firm w Alior Banku

Alior Bank przygotował specjalną ofertę dla klientów biznesowych. Przedsiębiorcy z segmentu mikro firm ubiegający się o kredyt, mogą skorzystać z promocyjnych warunków: wysokość marży dla kredytów odnawialnych i nieodnawialnych wynosi od 1,5%.

Z myślą o klientach biznesowych i ich potrzebach, Alior Bank przygotował promocyjną ofertę kredytów dla mikro firm obsługiwanych w oddziałach. Marża dla nowo udzielonych kredytów odnawialnych i nieodnawialnych wynosi od 1,5%.

- Od kilku miesięcy intensywnie  rozwijamy ofertę dla mikro firm, którym proponujemy m.in. kredyt w rachunku, ratalny i kartę kredytową. Naszą przewagą jest automatyczny proces kredytowy, który po 30 min. podaje wstępną decyzję, a środki mogą zostać uruchomione w ciągu jednego dnia. Towarzyszy temu uproszczona dokumentacja finansowa i brak zabezpieczeń materialnych, koncentrujemy się na sytuacji ekonomicznej klienta. To z jednej strony sprzyja optymalizacji kosztowej, a z drugiej pomaga w sprzedaży: upraszcza i przyśpiesza proces dla klienta – powiedziała Urszula Krzyżanowska – Piękoś, Wiceprezes Zarządu Alior Banku

Promocyjne warunki obejmują kredyty nieodnawialne: niezabezpieczone, kredyty inwestycyjne zabezpieczone z gwarancją de minimis oraz gwarancją w ramach programu COSME, a także kredyty inwestycyjne zabezpieczone. Oferta dotyczy również kredytów w rachunku bieżącym: niezabezpieczonych, zabezpieczonych z gwarancją de minimis oraz gwarancją w ramach programu COSME, a także zabezpieczonych.

Promocja obowiązuje do odwołania. Więcej informacji na stronie internetowej Alior Banku: https://www.aliorbank.pl/wlasna-dzialalnosc.html.

United PR

• avatar
    ~opiekunnestbank 2017-07-17 21:44:28

Szanowni Państwo, dla osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą Nest Bank oferuje BIZnest Kredyt w Ratach - Profesjonalista (maksymalna kwota kredytu aż 550 tys. zł, okres spłaty do 144 miesięcy), BIZnest Limit w Koncie - Profesjonalista (odnawialny kredyt krótkoterminowy) oraz BIZnest Limit na Karcie - Profesjonalista (Karta kredytowa Visa). Z pełną ofertą i szczegółami wyżej wymienionych ofert może Pan zapoznać się na stronie Nest Banku nestbank.pl/biznes/kredyty.htm

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
    Opiekun Klienta Nest Bank