Gospodarka » Żywność
Smak Wielkanocnej Tradycji z Masą Makową Helio w nowym opakowaniu doypack
Zobacz więcej zdjęć » |
Masy makowe HELIO swoją wyjątkowość zawdzięczają nie tylko najlepszemu gatunkowi maku, ale również dobrze zbalansowanym proporcjom bakalii, rodzynek oraz skórki pomarańczowej. To doskonała baza do przygotowywania dań i gotowe nadzienie do ciasta. Masa makowa HELIO to produkt uhonorowany m.in. laurami konsumenckimi i branżowymi, w tym tytułem Produkt na medal Pani Domu, czy Medalem Europejskim. Teraz w nowym opakowaniu!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Masa Makowa Helio staje się kluczowym elementem wielkanocnego menu. Dodaj odrobinę wyjątkowego smaku do swoich wypieków, jak mazurki, babeczki, czy ciasta. Możliwości wykorzystania są nieograniczone – od tradycyjnych, po nowoczesne, od prostych, po wyszukane. Pozwól sobie na kreatywność i odkryj nowe smaki i naszą masę w nowym opakowaniu doypack!
Nadesłał:
marta.skibinska@efektpr.pl
|
Komentarze (0)