Gospodarka » Żywność

Smaki tradycji z Kaszą Jęczmienną Mazurską marki Halina

Smaki tradycji z Kaszą Jęczmienną Mazurską marki Halina
Zobacz więcej zdjęć »
Kasza jęczmienna mazurska jest jedną z najpopularniejszych polskich kasz jęczmiennych. Od wieków stanowi też istotny składnik wielu tradycyjnych potraw w różnych regionach kraju.


Kasza Jęczmienna Mazurska Halina to doskonały produkt dla miłośników dań wpisujących się w menu klasycznej kuchni staropolskiej. Walory smakowe i wartości odżywcze kaszy jęczmiennej sprawiają, że cieszy się ona coraz większym powodzeniem, także wśród konsumentów preferujących zbilansowane, świadome odżywianie.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:


Kasza Jęczmienna Mazurska marki Halina produkowana z najwyższej jakości jęczmienia, charakteryzuje się naturalnym aromatem, delikatnym smakiem oraz jasno brązową barwą. Podczas gotowania dwukrotnie zwiększa swoją objętość. Prawidłowo przyrządzona zachowuje sypkość i sprężystość.

Kasza Jęczmienna Mazurska Halina jest sycącym uzupełnieniem potraw na bazie mięs i warzyw oraz zup. Doskonale komponuje się z sosami, mlekiem czy jogurtem. Smakuje wyśmienicie podana zaraz po ugotowaniu oraz odgrzana następnego dnia. Podczas świąt Bożego Narodzenia jest niezastąpionym składnikiem wyśmienitych farszów.

Producent:     Sawex Foods Sp. z o.o.
Produkt:     Kasza Jęczmienna Mazurska Halina
Gramatura:     400 g
Cena det.:     ok. 3,00 zł



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Sawex Foods
http://www.foods.sawexpl.com/

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »