Rozrywka » Rozrywka

Styczeń w Polsat Food Network

Styczeń w Polsat Food Network
Zobacz więcej zdjęć »
Styczeń na Polsat Food Network zapowiada się wyjątkowo – a to za sprawą wielu nowych programów, które pojawią się na antenie.

ŚWIEŻE SMAKI Z ANNĄ OLSON
Dni powszednie od 7-ego stycznia o 10:00 i 18:00
Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów Polsat Food Network do swojej wiejskiej kuchni, gdzie podzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. W serii 1 Anna gotuje dla ekipy strażaków, podając im gastronomiczne specjały serwowane na ciepło i na zimno. Organizuje też spontaniczną imprezę plażową z odpowiednimi dla miejsca i pory daniami, zapewnia wegetariański catering na festiwal uniwersytecki, i serwuje ponadczasowe danie dla wszystkich zaproszonych przyjaciół i ich dzieci.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:


ANDY BATES I ULICZNE PRZYSMAKI
Dni powszednie od 7-ego stycznia o 11:00, 14:30 i 21:00
Andy Bates, znany jako Pie Man, wie wszystko o tzw. „szybkim jedzeniu". Andy jest jedną z najbardziej elektryzujących twarzy na brytyjskiej scenie kulinarnej i słynie z pożywnej i zdrowej kuchni serwowanej z budki na rynku ulicznym Whitecross w Londynie. Andy rusza w miasto szukać najlepszych klasyków kulinarnych i współczesnych perełek. Dołącz do niego i odkryj opowieści stojące za przepisami oraz poznaj fascynujących ludzi spotykanych przez niego podczas podróży.


KUCHENNE WYZWANIA
Dni powszednie od 7-ego stycznia o 16:00
Przygotuj się do boju, czas na Kuchenne wyzwania! Pokażemy Ci największe i najlepsze bitwy kulinarne z całego świata. Stawką jest prestiż i spora gotówka! W 12 serii zobaczymy całą plejadę tortowych artystów walczących o najwyższą stawkę.


KUCHNIA CHIŃSKA DLA KAŻDEGO
Dni powszednie od 21-ego stycznia o 10:30 i 20:30
Jeżeli kuchnia chińska kojarzy Ci się tylko z popularnym „chińczykiem" na wynos, zobacz „Kuchnię chińską dla każdego", aby odkryć łatwe i zdrowe dania przyrządzane z ogólnodostępnych składników. Ching-He Huang jest prawdziwą pasjonatką chińskiej kuchni, uwielbia uliczne targi i zna najlepszych dostawców i producentów z San Francisco. Tam właśnie szuka najbardziej smakowitych i najświeższych składników, z których tworzy proste i pyszne domowe dania.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Shi Communication
http://www.shicommunication.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »