Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Świeżość w zestawie

Wybierając kosmetyk chętnie dobieramy do niego inne, z tej samej linii. Marka On Line wprowadziła właśnie do sprzedaży nowe żele pod prysznic oparte na tej samej formule i nucie zapachowej co znane już deo roll-ony.

Poranne orzeźwienie

Jeżeli Twoja skóra potrzebuje nawilżenia i odżywienia wybierz nowy kremowy żel pod prysznic Cream & Soft marki On Line, którego bogaty skład  zapewnia kompleksową pielęgnację skóry. Formuła oparta na mleczku migdałowym, ekstrakcie z jogurtu i glicerynie nadaje skórze niezwykłą miękkość. Mleczko migdałowe regeneruje i odżywia suchą skórę. Ekstrakt z jogurtu wygładza i poprawia jej koloryt, a gliceryna nawilża i uelastycznia. Delikatna piana pozostawia na długo uczucie niezwykłej gładkości skóry.
Orzeźwienie i relaks zmęczonej skórze zapewni kremowy, odświeżający żel pod prysznic Ice Touch marki On Line. Jego głównym składnikiem jest ekstrakt z alg, będący bogatym źródłem witamin i mikroelementów. Doskonały efekt pielęgnacyjny gwarantują skórze także witaminy A+E , które odżywiają, wygładzają i poprawiają jej koloryt oraz gliceryna, znana ze swych właściwości nawilżających. Delikatne substancje myjące skutecznie oczyszczają Twoją skórę, a świeży zapach przyniesie orzeźwienie zmysłom.

Świeżość w ciągu dnia

Po porannym prysznicu możesz zastosować wybrany antyperspirant typu roll-on marki On Line z tej samej linii zapachowej co żel pod prysznic. Kosmetyki skutecznie chronią przed potem, zapewniając Ci świeżość i komfort przez cały dzień. Jeżeli masz skórę delikatną i wrażliwą wybierz roll-on „Cream & Soft”, który łagodzi podrażnienia i regeneruje skórę po depilacji. „Ice Touch” natomiast pozostawia przyjemne uczucie odświeżenia, chroni przed nadmierną potliwością. Oba antyperspiranty szybko wysychają na skórze, zapewniają długotrwałą ochronę przed poceniem i dodatkowo pozostawiają na skórze przyjemny, delikatny zapach. Kosmetyki zostały przebadane dermatologicznie.

Wyłącznym producentem i dystrybutorem żeli pod prysznic oraz roll-onów marki On Line jest firma Forte Sweden sp. z o.o.

Kontakt dla mediów:
Anna Zając
Triple PR
Ul. Elektoralna 24 lok. 73; 00-892 Warszawa
anna.zajac@triplepr.pl
www.triplepr.pl

Dossier

Żel pod prysznic „Cream & Soft” - Kremowy żel pod prysznic z mleczkiem migdałowym, ekstraktem z jogurtu oraz gliceryną. Regeneruje, nawilża i wygładza skórę.
Pojemność: 250 ml
Cena: ok. 5,5 zł

Żel pod prysznic „Ice Touch” - Kremowy żel pod prysznic z ekstraktem z alg. Zawiera witaminy A i E oraz glicerynę. Odżywia, nawilża i wygładza skórę.
Pojemność: 250 ml
Cena: ok. 5,5 zł

Deo Roll On – antyperspiranty dla kobiet, skutecznie chroniące przed poceniem. Przebadane dermatologicznie. Trzy rodzaje: Cream & Soft – łagodzi podrażnienia, Ice Touch – odświeża, Pure Neutral – nie pozostawia białych plam.
Pojemność: 50 ml
Cena: ok. 6 zł