Firma » Reklama

Tylko dla dorosłych

Na MEN’S DAY, największej plenerowej imprezie dla mężczyzn, nie mogło zabraknąć strefy dla dorosłych.

Tylko z dowodem osobistym będą wpuszczani zwiedzający do zamkniętej strefy +18.

Walki w kisielu, taniec w klatce, wyszukane gadżety erotyczne dla dorosłych, bodypainting, czyli wizje artystów na nagim ciele, najseksowniejsze samochody tj. Ferrari F430 Spyder, Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster i pociągające kobiety, indywidualne porady seksuologa i konkursy z niespodziankami, to tylko niektóre z atrakcji najbardziej erotycznej strefy MEN'S DAY.

MEN'S DAY to największa impreza plenerowa, w ramach której, w dniach 6-7 czerwca na warszawskim Lotnisku Bemowo, powstanie miasteczko męskich pasji i namiętności. Unikatowe samochody, podrasowane maszyny, najszybsze łodzie, luksusowe jachty, modne gadżety, sporty z adrenaliną, aktualna moda, ciekawi ludzie i wiele innych atrakcji będzie można zobaczyć na 500 tys. mkw MEN'S DAY. Nigdy wcześniej nie zgromadzono tyle ciekawych i spektakularnych wydarzeń w jednym miejscu.

Więcej na www.mensday.pl

ap