Zdrowie » Ciało
Wiosna ściąga z nas ubrania i coraz więcej odsłania
Zobacz więcej zdjęć » |
Co roku cudowna wiosenna pogoda rozbiera nas z ubrań, wydatnie skracając długości spodni, spódnic i rękawów swoimi coraz wyższymi temperaturami. Niektórzy z nas cieszą się z tego i chętnie poddają się temu słonecznemu obnażaniu i wygrzewaniu zakrytych przez całą zimę części ciała. Inni natomiast, mimo wielkiej radości z nadejścia wiosny i słonecznych dni, niechętnie zrzucają z siebie ubrania.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Dlaczego tak się dzieje?
To przez nadmiar kilogramów, które zgromadzone zostały podczas zimy i odłożyły się na brzuchu lub też w innych partiach ciała. Prawdą jest, że pod grubymi swetrami łatwo ukryć wszelkie fałdki i tłuszczyki, przez co nie są one aż tak kłopotliwe bo po prostu nie są widoczne. Jednak gdy przychodzi cieplejszy czas i należy odsłonić nieco ciała pojawia się wstydliwy problem. Aby cieszyć się w pełni wiosenną aurą i nie ukrywać się pod grubymi ubraniami warto zadbać o wiosenna sylwetkę i zrzucić parę zimowych kilogramów. Wiosenny czas wyjątkowo sprzyja diecie, możemy spędzać więcej czasu na świeżym powietrzu, dni stają się dłuższe co także sprawia że mamy więcej czasu i łatwiej jest wygospodarować chwilę na ćwiczenia. Dodatkowo wiosenna gama świeżuteńkich warzyw urozmaica nasze menu, w którym z łatwością możemy ograniczyć tłuszcze i mięso zastępując je w sporej części wiosennymi surówkami. Jest się także sposób na tuczące produkty skrobiowe takie jak pieczywo, ryż, makaron i wiele innych, które z powodu ogromnego ładunku kalorycznego trzeba było bezwzględnie wykluczać z diety.
Teraz w prosty sposób można zneutralizować kalorie pochodzące ze skrobi, którą zjadamy głównie w ziemniakach i produktach zbożowych. To właśnie skrobia jest głównym dostarczycielem energii dla większości z nas i to ona sprawia, że zawierające ją produkty są tuczące. Neutralizując kalorie pochodzące ze skrobi możemy bezkarnie spożywać wszystkie zakazane podczas diety skrobiowe produkty. Preparat Fabacum – Vitana to neutralizator skrobi. 2 tabletki preparatu neutralizują 2250 kcal skrobiowych pochodzących z pokarmów takich jak: makaron, ziemniaki, chleb, ryż, kukurydza. Fabacum zawiera Fasolaminę 2250, w pełni naturalny ekstrakt z białej fasoli neutralizujący skrobię. 1 g ekstraktu czyli 2 tabletki Fabacum neutralizują równowartość 450 g spaghetti. Fasolomina neutralizując skrobię sprawia, że prawie nie ulega ona trawieniu w przewodzie pokarmowym a kalorie z niej pochodzące nie są wchłaniane. Dzięki temu bez obaw można jeść wysokoskrobiowe produkty nie martwiąc się o kalorie z nich pochodzące. Fabacum zalecany jest osobom, które w sposób naturalny i skuteczny chcą zmniejszyć masę swojego ciała. Jeżeli nie możesz żyć bez chleba lub ziemniaków i z tego powodu trudno jest Ci przetrwać dietę sięgnij po preparat Fabacum Vitana, który ułatwi i usprawni proces utraty wagi bez rygorystycznych i trudnych wyrzeczeń.
Chcesz wiedzieć więcej o suplementach diety Vitana? A może masz ochotę na suplementowe zakupy? www.vitana.com.pl to właściwy adres.
Nadesłał:
Kamila Nowakowska
|
Komentarze (0)