Technologie » Internet

Wykonawcy – Fachowcy – Specjaliści. Ty zleć im pracę – Favore.pl za to zapłaci

Znalezienie dobrej ekipy remontowej, fryzjerki pewnie trzymającej nożyczki w dłoni lub dekarza, który zna się na swoim fachu, to czynność, która wzbudza u wielu osób irytację i zniecierpliwienie.

Sceptycy twierdzą nawet, że wszyscy profesjonaliści już dawno wyjechali z kraju nad Wisłą, a znalezienie dobrego usługodawcy graniczy z cudem. Nic bardziej mylnego! Prawdziwi fachowcy przenieśli swoje usługi do serwisu www.favore.pl. Planując remont domu, przyjęcie weselne czy długo oczekiwany urlop chcielibyśmy skorzystać z pomocy sprawdzonych i zaufanych specjalistów. Znalezienie kompetentnej firmy, która kompleksowo wykona zlecenie, nie należy do rzeczy najłatwiejszych. Tym bardziej, że rubryki ogłoszeniowe zarówno w gazetach, jak i serwisach internetowych przepełnione są afiszami anonimowych przedsiębiorców oferujących różnego rodzaju usługi.

Problemem jest wybranie odpowiedniego specjalisty na bazie szczątkowych informacji zamieszczanych w ogłoszeniu. Sytuacja komplikuje się dodatkowo, gdy zależy nam na czasie i jak najszybszym załatwieniu sprawy. Czy istnieje zatem metoda, która w łatwy i szybki, a przy tym rzetelny sposób daje możliwość wyboru odpowiedniego fachowca? Najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z najbardziej wiarygodnej bazy usług – serwisu Favore.pl.

Największa baza rzetelnych usługodawców tylko na Favore.pl

Serwis Favore.pl to największa na polskim rynku porównywarka usług, skupiająca w jednym miejscu tysiące małych oraz średnich firm. Ponad 150 tysięcy użytkowników Favore.pl oferuje usługi  ze wszystkich dziedzin: od budownictwa i elektroniki zaczynając, poprzez motoryzację i transport, a na  zdrowiu, urodzie oraz rozrywce kończąc. Codziennie do serwisu dodawanych jest kilkaset nowych ogłoszeń, zaś miesięcznie baza odwiedzana jest przez ponad milion internautów z całego kraju, którzy stają się zadowolonymi klientami ogłaszających się tutaj fachowców. Przy pomocy porównywarki Favore.pl można łatwo i szybko skontaktować się z odpowiednim wykonawcą, a także - dzięki systemowi opinii - zweryfikować wiarygodność usługodawcy.

Favore.pl - nie szukaj, tylko… wystaw zlecenie

Twórcy Favore.pl, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom użytkowników portalu, rozbudowali serwis, uruchamiając nową funkcjonalność – system wystawiania zleceń wykonania usług www.favore.pl/zlecenia. Dzięki „Zleceniom” można jeszcze łatwiej i szybciej znaleźć potrzebnego wykonawcę. Wystarczy zamieścić opis pracy, jaką się chce zlecić do wykonania (np. remont, naprawa AGD, tipsy, szkolenie), a serwis Favore roześle tą informację na skrzynki e-mail wszystkich wykonawców z danej branży we wskazanej okolicy. Fachowcy sami nawiązują kontakt z klientami lub wysyłają swoje oferty. Klienci otrzymują propozycje wykonania usługi od zainteresowanych zleceniem usługodawców, przez co mają możliwość porównania i dokonania wyboru najlepszego fachowca. Mówiąc krótko - zamiast poszukiwać odpowiedniej firmy i przeglądać ogłoszenia, wystarczy dodać zlecenie na Favore.pl, a wykonawcy zgłoszą się sami.

Zleć im pracę – Favore.pl za to zapłaci

Portal internetowy www.favore.pl przygotował jesienną niespodziankę dla wszystkich, którym przydałoby się 10 000zł. Marzy Ci się wyjazd do najbardziej egzotycznego miejsca na ziemi, korepetycje z języka angielskiego lub kurs tańca towarzyskiego, a może całkowity remont salonu lub łazienki? Te pragnienia mogą się ziścić! Od 18 października na www.konkurs.favore.pl trwa bowiem konkurs zorganizowany przez największą porównywarkę usług w Polsce. Wystarczy, że wystawisz na Favore.pl zlecenie wykonania dowolnej usługi, a nagroda w wysokości 10.000zł może być Twoja! Oprócz tego, co tydzień kilka osób wygrywa mniejsze nagrody – akurat tyle, by zrealizować drobne zachcianki – wizyta u kosmetyczki, tapetowanie pokoju, tuning auta, masaż relaksacyjny czy sesja fotograficzna.

www.favore.pl
PORTAL INTERNETOWY Favore.pl ul. Sterowcowa 20a 54-130 Wrocław fax: (071) 72-11-889
e-mail: favore@favore.pl

Favore.pl jest platformą internetową, przeznaczoną dla polskiego sektora małych i średnich przedsiębiorstw. Prezentuje innowacyjne podejście do handlu usługami w Internecie. Jest miejscem prowadzenia biznesu przez tysiące przedsiębiorców, stwarzającym szansę na efektywne dotarcie do milionów potencjalnych klientów. Favore.pl skupia fachowców ze wszystkich dziedzin. W ofercie portalu dostępna jest coraz większa liczba usług przedsiębiorców z terenu całej Polski. Wypełniając lukę na rynku handlu usługami w Internecie, Favore.pl zapoczątkował istnienie nowej, unikalnej kategorii serwisów pro-biznesowych.

GutPR