Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

ACTION dystrybutorem kultowych zabawek NICI

1 czerwca 2016 r. do portfolio ACTION S.A. dołączyły produkty NICI. Jest to trzeci, po HASBRO i DIONO, producent asortymentu dla dzieci, znajdujący się w ofercie czołowego polskiego dystrybutora. Umowa z NICI to kolejny krok w stronę wzmacniania pozycji spółki w branży artykułów dziecięcych.

– Rynek zabawkarski w Polsce stale się rozwija i mamy w tym swój udział. Dzięki niezawodnej logistyce, 25-letniemu doświadczeniu w branży dystrybucji, zapewniamy naszym klientom dostęp do bogatej oferty znanych i lubianych marek dziecięcych. Najlepszym tego przykładem jest podpisanie umowy dystrybucyjnej z NICI. – powiedział Sławomir Harazin, Wiceprezes Zarządu ACTION S.A. – Współpraca z nami to nie tylko gwarancja dostawy zamówienia na czas, lecz również pewność sprawnego finansowania transakcji i jego należyta ekspozycja.

Dla klientów Action, którzy zdecydują się na rozszerzenie oferty o produkty NICI i spełnią określone przez dystrybutora kryteria ceny zamówienia, firma gwarantuje bonusy, jednym z nich jest otrzymanie ekspozytora na zabawki NICI w ramach współpracy.

- NICI to, można powiedzieć, styl życia. Kultowe zabawki już od prawie 30 lat kochają i dzieci, i dorośli. Dlatego cieszy nas właśnie nawiązana współpraca z tym producentem. Mam nadzieję, że nasz sukces przełoży się również na sukces naszych partnerów biznesowych – dodaje S. Harazin.

Action S.A.