Kultura, sztuka » Muzyka

Co jest grane we Wrocławiu, czyli studio Radia RAM w Renomie

W sobotę 3 października od godziny 11.00 do 16.00 studio wrocławskiego Radia RAM znów będzie nadawać na żywo swój program z domu handlowego Renoma!

Audycja zatytułowana „Sobotnia kawa", a prowadzona jak co sobotę przez Annę Fluder, tym razem będzie poświęcona wrocławskiej scenie muzycznej.

Studio Radia RAM będzie ustawione na parterze, w holu głównym Renomy, przy wejściu od ulicy Świdnickiej. W tę sobotę gośćmi znanej wrocławskiej dziennikarki Anny Fluder będą młodzi wrocławscy artyści, którzy opowiedzą opowiadać będą o lokalnej scenie muzycznej, swoich programach w Radiu RAM, a także muzyce, której warto słuchać i której warto szukać. Ale opowiedzą także o początkach swojej drogi artystycznej, trudnościach z tym związanych i emocjach towarzyszącym tej pracy. Jednym zdaniem - audycja o cieniach i blaskach bycia młodym wrocławskim artystą.

Gośćmi Anny Fluder będą członkowie grupy Me, Myself and I, wokalistka i kompozytorka Mikromusic Natalia Grosiak, gitarzysta Krzysztof Pełech i Wojtek Orszewski z Miloopy.
Sobotnie studio Radia RAM na żywo w Renomie to kolejne tego typu nietypowe spotkanie ze słuchaczami. Na następne zapraszamy 10 października.

izastraczek