Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Ekologiczne kosmetyki dla całej rodziny od Urtekram

W pełni ekologiczna seria kosmetyków dla całej rodziny.

Seria Rodzinna to linia kosmetyków stworzona dla codziennego użytku przez całą rodzinę. Bogactwo aloesu, minimalne ryzyko alergii oraz gwarancja zastrzyku czystej i świeżej energii w każdym produkcie. Opracowane na podstawie wieloletnich doświadczeń firmy Urtekram oraz licznych opinii konsumentów udało się stworzyć produkty, które łączą w sobie wiele unikalnych cech i właściwości.

Kosmetyki polecamy szczególnie ze względu na wyciąg z aloesu, który dzięki swoim właściwością  jest  niemal niewyczerpaną studnią wszystkich dobroczynnych witamin i minerałów. W każdej butelce zastosowano wygodny dozownik. Kosmetyki marki Urtekram posiadają certyfikat ekologicznej jakości oraz są przebadane dermatologicznie i w pełni bezpieczne dla alergików. W skład nowej linii wchodzą: żel pod prysznic, szampon, odżywka do włosów, balsam, żel pod prysznic, dezodorant. Zapraszamy do sklepu naturo.pl

Biofuturo Trade Sp. z o.o.