Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Galeria Przymorze zaprasza na Dzień Dziecka z Bingiem

Jeden z najpopularniejszych trzylatków, króliczek Bing, który zasłynął na świecie dzięki brytyjskiej produkcji animowanej, odwiedzi już niedługo Galerię Przymorze!

Z okazji Dnia Dziecka, w sobotę 27 maja 2023 roku w godzinach 12.00-18.00 Bing zawita do Gdańska, aby wspólnie z najmłodszymi klientami Galerii Przymorze wziąć udział w niesamowitej zabawie!

Bing to brytyjski serial animowany, którego głównym bohaterem jest trzyletni, ciekawy otaczającego go świata króliczek. Codziennie uczy się czegoś nowego i staje przed wyzwaniami typowymi dla każdego malucha.

Dzień Dziecka z Bingiem w Galerii Przymorze to nie tylko okazja do dobrej zabawy, ale także nauki radzenia sobie z emocjami oraz konsekwencjami swoich czynów. Świat Binga w Galerii Przymorze to osiem stref tematycznych pełnych niespodzianek:

• plac animacyjny, gdzie na najmłodszych czekają wspólne gry i zabawy z nagrodami;
  • stanowisko fotograficzne, gdzie będzie można zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z Bingiem, będące wspaniałą pamiątką na lata;
  • strefa z zabawą łowienie kaczuszek;
  • strefa kręgli, gdzie będzie można poćwiczyć swoją celność;
  • stanowisko kreatywne z plastycznymi atrakcjami – ulubione miejsce małych artystów;
  • strefa gry Memory, gdzie będzie można poćwiczyć pamięć;
  • dmuchaniec, czyli ulubiona atrakcja wszystkich dzieci;
  • fotobudka – natychmiastowe selfie z Bingiem z wykorzystaniem atrakcyjnych gadżetów oraz akcesoriów.

Baw się i ucz razem z króliczkiem Bingiem to motyw przewodni Dnia Dziecka w Galerii Przymorze. Na to niezwykłe spotkanie zapraszamy wszystkich najmłodszych mieszkańców Gdańska wraz z rodzicami już w najbliższą sobotę. Na wszystkich czekać będzie wiele atrakcji, które zapewnią dzieciom znakomitą zabawę, a rodzicom stworzą spokojną i sprzyjającą udanym zakupom atmosferę” – mówi Agnieszka Wojtaszczyk, Dyrektor Galerii Przymorze.

Udział w „Dniu Dziecka z Bingiem w Galerii Przymorze” jest bezpłatny. Atrakcje dostępne są w godzinach 12.00-18.00.

Informacje o firmie:

Galeria Przymorze powstała w 2009 roku i jest zlokalizowana w sercu gdańskiej dzielnicy Przymorze przy ul. Obrońców Wybrzeża 1, obok najdłuższego w Europie Środkowej budynku mieszkalnego „Falowiec”. Ofertę handlową centrum tworzy 68 najemców, a głównymi z nich są: hipermarket E.Leclerc oraz sklepy C&A, CCC, Dealz, Decathlon, Deichmann, Hebe, Jysk, Pepco czy RTV EURO AGD. Do dyspozycji Klientów jest również klub fitness Calypso.

Galeria Przymorze to harmonia miasta i natury. Wokół centrum znajdują się liczne tereny zielone, w tym blisko położony park. Przyroda okalająca budynek Galerii została także przeniesiona do środka – Zielona Ściana to aż 100 m2 pokrytych kilkudziesięcioma gatunkami roślin, oczyszczającymi powietrze.

Właścicielem Galerii Przymorze jest ImmoGdańsk sp z o.o. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska.

www.galeriaprzymorze.pl

O APSYS:

APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży nieruchomości komercyjnych w Polsce i we Francji. Spółka realizuje działania w segmencie nieruchomości handlowych, projektach mixed-use, inwestycjach mieszkaniowych oraz w obszarze zarządzania powierzchniami biurowymi. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości.

Apsys zawsze był firmą z wizją i ambicjami, by realizować unikalne projekty, tworzyć miejsca ikoniczne, znaczące, na stałe wpisujące się w tkankę miejską. Począwszy od 2022 r. w swojej działalności spółka kieruje się hasłem “Razem, inne miasto jest możliwe”. Apsys chce jeszcze mocniej i odpowiedzialniej wykorzystywać potencjał miast, wpływać na ich przemiany uwzględniając potrzeby środowiskowe, pobudzać rozwój społeczny i ekonomiczny, a ponadto wspólnie, w oparciu o dialog z interesariuszami, tworzyć komfortowe otoczenie dla ludzi.

Celem strategicznym firmy jest zmiana miast na lepsze i tworzenie wyjątkowych miejsc, dzięki którym życie wszystkich staje się piękniejsze.

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i specjalistycznej wiedzy wszystkie działania, niezależnie od wielkości i lokalizacji poszczególnych nieruchomości, są dopasowane do potrzeb klienta. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu. APSYS Polska zarządza obecnie ponad 1 000 000 mkw. GLA w 22 obiektach handlowych zlokalizowanych w 18 największych miastach w kraju. Apsys prowadzi także inwestycję mieszkaniową - Solea Mieszkania przy Wyścigach na warszawskim Mokotowie.

Orchidea