Firma » Praca

Nowy Account Manager w Bluerank

Do zespołu agencji search engine marketing - Bluerank dołączył Krzysztof Przybysławski, który objął w firmie stanowisko Account Managera.

Krzysztof Przybysławski odpowiada w Bluerank za budowanie relacji z klientami oraz koordynację prac związanych z realizacją projektów SEM na rynku polskim.

Jego główne kompetencje to kompleksowe planowanie i zarządzanie działaniami reklamowymi oraz konsultingowymi, które prowadzone są dla kluczowych klientów Bluerank w Polsce. Koordynowane przez niego projekty obejmują swoim zakresem kampanie linków sponsorowanych, audyty SEO oraz analitykę webową bazującą na zaawansowanym wykorzystaniu narzędzi Google Analytics i Google Website Optimizer.

Wcześniej pracował w agencji interaktywnej Digital One (Grupa Euro RSCG) oraz w firmie MOMINT, produkującej filmy reklamowe dla mediów cyfrowych. W obu tych spółkach zajmował stanowisko Account Managera. W swoim portfolio ma między innymi projekty realizowane dla: TP, Pepsi, Orange, Nestle, Ikea, HP…

Jest absolwentem Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi, oraz Wydziału Zarządzania na UŁ. Zawodowo… pasjonuje go e-marketing oraz experience economy. Prywatnie… jest fanem gier komputerowych, piłki nożnej, squasha i paintballa. Uwielbia wyzwania i rywalizację.

Bluerank http://www.bluerank.pl

Bluerank Sp z o.o. - agencja search engine marketing. Partner czołowych polskich agencji interaktywnych i domów mediowych, specjalizujący się w marketingu wyszukiwarek internetowych w Polsce i na świecie. Realizator międzynarodowych projektów z zakresu search engine optimization, a także kampanii SEM na rynku polskim. Członek Interactive Advertising Bureau, międzynarodowego stowarzyszenia zrzeszającego firmy, które wypracowują standardy biznesowego i reklamowego wykorzystania Internetu, oraz SEMPO – światowej organizacji firm i specjalistów związanych z search engine marketing. Certyfikowany konsultant Google w zakresie Google Adwords (Google Adwords Qualified Company.) oraz Google Analytics (Google Analytics Authorized Consultant).

Bluerank - agencja search engine marketing